Jágr s přítelkyní vyrazili na módní show. Jarda si podobné akce oblíbil, prozradila Dominika

Jaromír Jágr s přítelkyní Dominikou na módní show

Jaromír Jágr na módní show

Legendární hokejista Jaromír Jágr se pečlivě připravuje na svou poslední sezónu. Když zrovna nepracuje na své kondici, rád vyráží na společenské akce. Nyní se objevil na módní přehlídce po boku své krásné přítelkyně Dominiky. Módu prý doma moc neřeší. A co plánují na letní měsíce?

Jágra přivedla jeho přítelkyně. „Říkala mi, že by byla opravdu ráda, kdybych s ní vyrazil. Nechci ale tvrdit, že jsem se obětoval, protože se mi akce opravdu líbí,“ svěřil se redakci Showtime.

K TÉMATU: Pastrňákova maminka musela mít tři práce, aby uživila syny. U Krause popsala pocity při finále

Dominika prý na slavnou „68“ ani nemusela nijak tlačit. „Jarda si podobné události v poslední době docela oblíbil. Jsem překvapená nejen já, ale i naše okolí. Nebylo zvykem, že by chodil sám od sebe,“ odpověděla pobaveně.

Akce se známému hokejistovi opravdu zamlouvala. „Líbí se mi modely i modelky. Je to tady opravdu krásné,“ nešetřil chválou. Dominika na něj přesto nežárlí. „Mám ráda ženskou krásu. Kocháme se oba dva a spolu si to také užíváme,“ zhodnotila jeho přítelkyně.

I když vyrazili na akci spojenou s módou, podobná témata údajně doma neřeší. „Oblékám se podle toho, jak se cítím a co se mi líbí. Samozřejmě se vždy Jardy zeptám na názor, ne vždy se shodneme, ale stejně si vždy obléknu to, co se líbí hlavně mně,“ prozradila Dominika.

„Teď už to vím, tak to nemusím ani odpovídat,“ pobavila odpověď hokejistu. A jaké má pár plány na období léta? „Byli jsme ve Španělsku na deset dní. Teď je možnost, že bychom jeli do Řecka. Nevím ale, jestli to stihnu, protože jsem hodně zaneprázdněný. Začal jsem víc trénovat. Nahlásil jsem, že to bude moje poslední sezóna a chci se na to připravit,“ popsal Jágr.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rodina zavražděné zpěvačky Victorie Velvet promluvila. Syn české zpěvačky nastínil motiv střílejícího otce

Tagy: