Soukalová se v tichosti zasnoubila. Už nemám tajemství, řekla na premiéře jejího dokumentu

Premiéra dokumentárního snímku o Gabriele Soukalové

Gabriela Soukalová prozradila velké tajemství

Film o Gabriele Soukalové má za sebou slavnostní premiéru. Dorazili na ni významní hosté, prošli se po červeném koberci a došlo i na jedno sladké tajemství. V závěru filmu totiž bývalá biatlonová hvězda prozradila, že ji partner Miloš Kadeřábek požádal o ruku. A řekla mu ano.

Soukalová se svěřila, že ve snímku prozradila opravdu všechny své vrcholy i pády a že jí nezbývají žádná tajemství. „Dnes už neřeším, co si o mně lidé myslí, a určitě tomu nebudu uzpůsobovat svůj život. Pojedu si dál to, co chci, a to, čemu věřím,“ sdělila bývalá biatlonistka redakci Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Podivná závěť herce Gambona. O milence a matce jeho synů se nemluví, rozhodl filmový Brumbál

Když už jí sport na profesionální úrovni nezabírá tolik času, má prostor věnovat se svým koníčkům. „Zpívám, chodím si zahrát s kamarády, ale nejvíce se samozřejmě věnuji své dcerce, která mi dělá každý den radost,“ uvedla Soukalová.

Snaží se být i kreativní a dala se na sochařství. „Práce mi trvala několik měsíců a zatím jsem vytvořila jen sádrovou maketu. Socha se ve finále bude lít z bronzu a věřím, že bude krásná,“ míní. Plastikou chtěla podpořit lidi s poruchou příjmu potravy.

Tou trpěla i sama biatlonová šampionka a její zkušenost je v pomoci druhým k nezaplacení. V titulní písni k filmu dostala pro změnu Soukalová podporu, a to rovnou od operní hvězdy Štefana Margity, který na sebe také něco prozradil.

„Největší pád jsem zažil po smrti Hanky. Ostatní lidé mě museli ubezpečovat, že to čas vyřeší. Být totiž s někým šťastný po dobu 30 let, to je to nejkrásnější, co člověk může zažít,“ svěřil se zpěvák. Naopak mezi jeho nejlepší momenty v životě patřilo podepsání smlouvy o účinkování v Metropolitní opeře v New Yorku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Teď bude mluvit Gabriela. Soukalová nazpívala píseň k vlastnímu dokumentu s hvězdným hostem

Tagy: