Morávková otevřeně o milostné scéně s Čenským: Vykřikla jsem, zašel příliš daleko

Dana Morávková a Jan Čenský v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Dana Morávková a Jan Čenský v 7 pádech Honzy Dědka

Herci Dana Morávková a Jan Čenský v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka promluvili o natáčení společných milostných scén. A nešetřili pikantnostmi. „Líbal mě až pod pupíkem,“ zavzpomínala Morávková na moment, kdy se musela ohradit, protože kolega podle ní zašel příliš daleko.

Profesní životy Dany Morávkové a Jana Čenského se prolínají. Společně moderují a mnohokrát na obrazovce vystupovali v rolích partnerů – a mají za sebou i řadu natáčení milostných scén. Na jednu z nich vzpomínají dodnes.

ČTĚTE TAKÉ: Krampol je slepě zamilovaný, šlápl vedle, bojí se přátelé. Není to zlatokopka, brání se herec

Čenský šel totiž mnohem dál, než předepisoval scénář. „Proč říkáš to bohužel?“ otočil se na Morávkovou. „Točili jsme scénu, já jsem hrál, ale stop pořád nepřicházelo. Petr Zahrádka to tenkrát režíroval a nebyli jsme domluveni. Dokud režisér neřekne stop, musíte hrát,“ hájil se.

Natáčení proto zastavila Morávková. „Stopla jsem to já, když jsem vykřikla: ‚No, Honzo‘. Líbal mě až pod pupíkem,“ zasmála se při vzpomínce. Čenský by s pokračováním zřejmě takový problém neměl. Ženy má rád. Říká se, že kde je Čenský, tam jsou ženský. „To je pravda. My hodně jezdíme po městech. V Brně jsme často,“ naznačovala Morávková.

Herec přiznal, že mu imponují aktivní ženy. „Když jsem se seznamoval, většinou jsem na prvním rande zkoušel, jak je dívka sportovně založená,“ potvrdil Čenský. I on sám má ke sportu blízko. Hraje tenis a věnuje se cyklistice. Stejně jako Morávková. Společně ale na cyklovýlety nejezdí.

„Jezdím s mým Petrem (hudebníkem Maláskem, pozn. red.). Petr ale odmítá kolo s motorem, takže já hezky šlapu jako Večerníček. A hodně a často. Dala jsem i sto kilometrů za den,“ pochlubila se herečka a vzápětí si začala dobírat svého kamaráda a kolegu Čenského. „Honza je výborný cyklista. A taky umí s motorem. Šlape, šlape, šlape. Baba volá: Princi! Tady princ se otočí. Baba volá na psa a tady princ hodí držkopád,“ práskla na něj kolegyně.

Kromě Dany Morávkové a Jana Čenského si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla zpěváka Michala Penka, influencerku Ivanu Fancy Kulhánkovou a spisovatelku Uljanu Donátovou. Premiérový díl sledujte v úterý 5. března ve 21:40 na Primě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Teď bude mluvit Gabriela. Soukalová nazpívala píseň k vlastnímu dokumentu s hvězdným hostem

Tagy: