Halina Pawlowská zůstává v nemocnici. Po kolapsu plic musí prý spoléhat na přístroje

Zdravotní stav spisovatelky Haliny Pawlowské se po hospitalizaci způsobené kolapsem plic výrazně zlepšil, píše deník Aha! Přesto Pawlowská nadále zůstává v nemocnici, protože musí mít stále na dosah nezbytné přístroje podporující život.

Pawlowská by měla být v současné době při plném vědomí a se svým okolím normálně komunikuje, píše Aha! Protože se však nedají vyloučit možné další komplikace, zůstává v nemocnici, kde má na dosah nezbytné přístroje podporující život. „Doufám, že ji už za pár dní pustí,“ řekl její partner, filmový režisér Karel Czaban, který spisovatelku pravidelně navštěvuje.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Holubová musí na operaci. Lékaři u ní objevili nebezpečnou výduť aorty

Kromě manžela za spisovatelkou často chodí také její dcera Natálie se synem Hugem. Podle módní návrhářky Natálie zatím Pawlowská nestojí o kontakt s veřejností. „Maminka se sama rozhodne, kdy a jestli vůbec chce o svém zdravotním stavu informovat,“ řekla dcera.

Syn Natálie a spisovatelčin jediný vnuk Hugo je, jak dříve Pawlowská řekla, její velkou radostí a nepochybně i oporou v náročných chvílích. Svůj vztah s ním Pawlowská popsala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Hugo má smysl pro humor a já si s ním rozumím. S maminkou je často v konfliktu, se mnou ne. Moje dcera říká, že je to proto, že já po něm nic nechci. Tak jsem o tom přemýšlela a usoudila jsem, že je to pravda. Tak jsem mu jednou řekla, že po něm také budu něco chtít,“ prozradila spisovatelka.

Její vnuk měl okamžitou odpověď. „Babičko, přece nezničíš náš vztah,“ měl Hugo říci své babičce Halině Pawlowské.

Halina Pawlowská byla kvůli problémům s dýcháním hospitalizována minulý týden. Všechna její vystoupení byla zrušena a přesunuta na jiné datum.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Bohdalová se poprvé od hospitalizace objevila ve společnosti. Podpořila svého osobního lékaře

Tagy: