Bohdalová se poprvé od hospitalizace objevila ve společnosti. Podpořila svého osobního lékaře

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová se objevila na veřejnosti

Herečka Jiřina Bohdalová, kterou lékaři v pondělí propustili z nemocnice po otravě jídlem, se poprvé objevila ve společnosti. Do Nemocnice Na Homolce přišla podpořit svého osobního lékaře profesora Petra Neužila. Konala se tam tradiční vernisáž obrazů.

Neužil se nejprve obával, aby Bohdalová nedorazila v županu. Ještě před několika dny totiž byla v nemocnici, kde skončila po otravě jídlem. Do domácího léčení ji propustili na začátku týdne. „To bylo v pondělí a dnes je středa. Ale je to dobrý, dej mi za to pusu,“ řekla pro CNN Prima NEWS se smíchem oblíbená herečka a obrátila se na svého přítele.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Kolářová si na penzi nestěžuje. Pokud by ale nepracovala, musela by se uskromnit

Dvojice se zúčastnila vernisáže obrazů v Nemocnici Na Homolce, kde byla shodou okolností Bohdalová před několika dny hospitalizována. Problémy měla herečce způsobit bakterie Yersinia enterocolitica, kvůli které se léčila s yersiniózou.

Zdrojem onemocnění byl podle Neužila nějaký nedostatečně připravený pokrm. „Patrně padl nějaký tatarák nebo nějaké nedovařené maso,“ vysvětloval již dříve lékař. K příznakům daného onemocnění patří vysoké horečky, silné bolesti břicha, průjmová stolice s příměsí hlenu a krve. Později se k projevům může přidat také zvracení.

Více uvidíte ve 20 hodin v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS ve čtvrtek 3.10.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dojemný vzkaz zesnulému Karlu Gottovi. Nemohu uvěřit, že už je to pět let, napsala jeho žena

Tagy: