Dvanáct vodek a sjela jsem svah na jedné lyži, popisuje Pawlovská. Připomněla nejhorší rande

Halina Pawlovská v 7 pádech Honzy Dědka.

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka

Spisovatelka Halina Pawlovská popsala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka jedno ze svých nejhorších rande. Zavzpomínala, jak sjela svah na jedné lyži a prozradila, jaký má vztah se svým vnoučkem Hugem.

„Každý rande je vlastně strašný. Já si nevzpomínám na žádný normální. Úspěšný rande je ale podle mě to, které končí vzájemnou láskou nebo vzájemnou lhostejností,“ zamyslela se spisovatelka v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Právě Rande se jmenuje jednačtyřicátá kniha, kterou Pawlovská nedávno vydala.

„A pak můžu vyprávět o dílčích rande, která byla fatální. A o těch jsem psala. Nevím, z jakého zvláštního, asi masochistickýho, důvodu jsem si vybrala partnera, který měl touhu to rande zpestřit,“ pokračovala Pawlovská v 7 pádech Honzy Dědka.

ČTĚTE TAKÉ: Kevin ze Sám doma poprvé ukázal oba syny. Dočkal se významného ocenění

V pořadu popsala, jak si ideální rande představuje ona. „Já nejradši sedím, koukám a lepší je, když mám před sebou jídlo,“ nastínila. Neobvyklé nabídky ale také přijímala. „Ale pak přijde někdo s něčím, co se špatně odmítá. Třeba že půjdeme na lodičky. A jednou se do mě někdo zamiloval, já z toho byla omámená, že jsem se do něj taky skoro zamilovala. To byl lyžařský instruktor. Zamilovali jsme se do sebe v baru, v bezpečným místě. Ale pak jsem za ním musela jet na hory,“ připomněla divákům svůj příběh.

Aby šlo vše jak po másle, posilnila se vodkou. „V horské chatě jsem pro povzbuzení pila vodku, dvanáct vodek. A pak se mi podařilo sjet sjezdovku na jedné lyži, z čehož mohl být ohromený. Nějak jsem zastavila, upadla jsem do mdlob a on mě pak táhnul k jiný chalupě. A pak jsem jenom slyšela, jak někdo říká, zda tudy jela rolba? Pak z toho teda nebylo nic,“ zasmála se Pawlowská.

Smysl pro humor zdědili i její potomci. „Můj syn má úsporný smysl pro humor, on nemluví. Moje děti určitě mají smysl pro humor, nepochybuju o tom,“ svěřila a popsala, jaký vztah má s vnoučkem. „Vnuk Hugo má taky smysl pro humor. Je mu dvanáct a já si s ním rozumím. S maminkou jsou často v konfliktu, se mnou ne. Moje dcera říká, že je to proto, že já po něm nic nechci. Tak jsem o tom přemýšlela a usoudila jsem, že je to pravda. Tak jsem mu jednou řekla, že po něm taky budu něco chtít,“ prozradila spisovatelka. Její vnuk měl okamžitou odpověď. „Babičko, přece nezničíš náš vztah,“ měl říci Hugo své babičce Halině Pawlovské.

Celý rozhovor sledujte v úterý 5. prosince ve 21:35 na Primě. Kromě Haliny Pawlovské si Honza Dědek do Švandova divadla pozval také hudebníka Marka Ztraceného, herečku Michaelu Pecháčkovou a záchranáře Marka Dvořáka.

Tagy: