Ondřej Brzobohatý se podruhé rozvádí. Co si o jeho ženách myslela jeho matka?

Hana Gregorová je milující matka, která chce pro svého syna Ondřeje jen to nejlepší. Když se na toto téma rozhovoří, překvapuje svojí otevřeností a upřímností. Zkrátka, co na srdci, to na jazyku. Jaké mínění měla o jeho dvou ženách?

Když se Ondřej Gregor Brzobohatý zamiloval do o dva roky starší televizní producentky Johany, kterou si po pěti letech známosti rozhodl vzít za manželku, byla jeho matka Hana Gregorová zásadně proti. Byla přesvědčená o tom, že nastávající snacha se chce zviditelnit na jejich slavné rodině.

Se svým manželem, hercem Radkem Brzobohatým, dokonce synovu svatbu ignorovali a nepřišli na ni.  „Celá ta svatba byla zbytečná. K čemu? Jen proto, aby se jeho žena mohla podepisovat jako Brzobohatá?“ prohlásila tehdy. „Myslíme si s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ dodala.

Mohlo by se zdát, že jeho druhá manželka, Taťána Kuchařová, která se mohla pyšnit korunkou nejkrásnější ženy světa za rok 2006, už pro Gregorovou bude „jiný level“, ale nebylo tomu tak. Na svatbě tentokrát nechyběla, ale radostí zrovna nejásala. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ prohlásila Gregorová.

Svatba ve stylu hollywoodských hvězd

Taťána s Ondřejem se vzali po třech letech randění v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v pražském Strahovském klášteře – 30. 6. 2016. Vše probíhalo v přísném utajení, někteří hosté se místo konání dozvěděli až v den obřadu. Média ale nakonec stejně dorazila.

Svatba byla velmi okázalá a působila, jako by se braly světové hvězdy. Ženich a nevěsta přijeli do kostela limuzínami každý zvlášť, Ondřej v nejnovějším bavoráku, Taťána v mercedesu. Oba doprovázela ochranka, která se je snažila ukrýt pod deštníky nejen kvůli dešti, ale hlavně bulvárním fotografům. Gregorová na svatbě nechyběla. Po jejím boku místo zesnulého manžela Radka Brzobohatého stál o třiatřicet let mladší milenec Ondřej Koptík. „Řekla jsem, že půjdu až na synovu druhou svatbu a to jsem dodržela. Svatbu beru jen jako formalitu, mě to ani nedojímá,“ svěřila se tehdy médiím Gregorová.

Otázkou je, jaký názor bude mít na současnou synovu lásku Zuzanu Pilnou, která je „jen“ tanečnice a v kariéře toho za sebou příliš mnoho nemá. V roce 2021 byla v angažmá Divadla Broadway, kde vystupovala v muzikálu Kleopatra. Účinkuje také v Hudebním divadle Karlín, ve dvou představeních: Addamsova rodina a Sestra v akci. Pro toto divadlo napsal Ondřej muzikál Legenda jménem Holmes. V minulosti působila také v Divadle J. K. Tyla v Plzni v inscenaci Chyť mě, jestli na to máš.

Tagy: