Štíbrová, Pokáč, Lambora i Absolonová. Kdo v roce 2021 řekl své ano a kde láska vyhasla?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se vzali.

Svatby roku 2021

Někteří nebudou na rok 2021 vzpomínat jen jako na další rok s covidem, ale také jako na důležitý zlom jejich vztahu, kdy si řekli ano se svým protějškem. Naopak u dalších jejich láska vyhasla a rozhodli se jít každý svojí cestou.

Bývalá tenistka Lucie Šafářová a hokejista Tomáš Plekanec toužili po svatbě jen s těmi nejbližšími. A utajit se jim veselku před veřejností skutečně povedlo. Jejich šťastný den se odehrál v Beskydech a bylo u něj asi 90 svatebních hostů. Celý obřad začal písní Here Comes The Sun od kapely Beatles.

Šťastný den zažil letos také rybář Jakub Vágner, který si na konci listopadu vzal německou přítelkyni Claudii. A protože oba holdují rybaření, jejich svatba se symbolicky odehrála na Vltavě. Zároveň v tomto roce oznámili, že se jim v první polovině příštího roku narodí první společný potomek.

Těsně před porodem letos stihla svatbu také herečka a influencerka Nikol Štíbrová, ze které se stala paní Leitgeb.

Pokáč, Berenika i Paris Hilton

Na podzim do toho prásknul také písničkář Pokáč. Ten si vzal českou rekordmanku v sedmiboji i halovém pětiboji Elišku Klučinovou. Společně vychovávají desetiměsíčního syna Teodora.

Druhá svatba Bereniky Kohoutové se uskutečnila letos v září ve 400 let starém mlýně na Dobré Vodě. Ano tam řekla otci jejich ani ne dvouleté dcerky Loly Kryštofu Kubínovi.

Honosná a celosvětově střežená veselka se odehrála v Beverly Hills. Tam se vdávala dědička hotelového impéria Paris Hilton. Oslavy trvaly nejméně tři dny, nevěsta vystřídala hned několikery šaty, pohoštěno bylo kolem 250 hostů a výzdoba se skládala z 80 tisíc růží.

Když láska vyprchá

Vždycky si přejeme, aby všechna manželství vydržela co nejdéle. Bohužel se to ale ne vždy povede. Nečekaný rozchod s partnerem Tomášem Hornou oznámila na 1. máje zpěvačka Monika Absolonová. S bývalým hokejistou spolu byli sedm let a mají dva syny.

Saxofonista a manžel Dády Patrasové Felix Slováček oznámil rozchod s milenkou Lucií Gelemovou v první polovině letošního roku. Ve společnosti se ale stále objevovali bok po boku. A to až do prosince, kdy fotografové Blesku malířku vyfotili, jak vychází z luxusního hotelu, kde strávila noc po boku jiného muže.

V létě oznámili rozchod také zpěvačka Barbora Poláková a herec Pavel Liška. Prý spolu už nežili tři roky. Věděla o tom ale jen rodina a nejlepší přátelé.

Jen pár dní před Vánoci se také objevila zpráva, že spolu nejsou už ani bývalá Miss World Taťána Gregor Brzobohatá a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý. O jejich manželské krizi se delší dobu spekulovalo a potvrdila se, když fotoreportéři Blesku, Ondřeje vyfotili ruku v ruce s jinou ženou.

Modelka Andrea Bezděková a herec Marek Lambora tvořili pohádkový pár. Svoji lásku tajili do února letošního roku, kdy byli vyfoceni na procházce v centru Prahy. V listopadu už ale na sociální síti oznamovali rozchod. A důvodem mělo být podle jejich vyjádření to, že každého popohání vítr života jinou stranou.

Také další mladá modelka Andrea Kalousová letos prožila rozchod. Po pěti letech vztahu už netvoří pár s Kamilem Bartoškou alias Kazmou.

Rozchod oznámila koncem roku i zpěvačka Monika Bagárová. Skončil tak vztah s bojovníkem MMA Makhmudem Muradovem, se kterým má dcerku Ruminku. Partneři se rozešli po třech letech soužití a oba se shodují na tom, že je pro ně nejdůležitější štěstí jejich dcery.

Tagy: