Hanks nemohl zastavit třes, vzhledem šokoval fanoušky. Ustupte, ku*va, křičel na ně

Fanoušci Toma Hankse mají obavy o jeho zdraví. Americký herec totiž výrazně pohubl, propadly se mu tváře a v jednom z proslovů na začátku měsíce málem neudržel mikrofon. I proto je na něj upřena ještě větší pozornost, což vyústilo v nepříjemný incident.

Na videu zveřejném britským webem Daily Mail je zjevné, že se americký herec marně snaží ovládnout třesoucí se ruku. Nepomůže mu ani to, když si mikrofon druhou rukou poposune do dlaně.

Tom Hanks' right hand appears to shake while holding a microphone

Video of Tom Hanks' hand trembling has left fans concerned for the actor's health Full story: https://trib.al/qPQuynw

Posted by Daily Mail on Wednesday, June 15, 2022

Pár dní nato byl novináři spatřen v ulicích Manhattanu. Pětašedesátiletý Hanks měl na sobě volné oblečení a baseballovou čepici, přesto nedokázal zamaskovat svou štíhlou postavu. Podle webu Daily Mail jde o výraznou fyzickou proměnu, a to třeba v porovnání s jeho figurou v době, kdy hrál v životopisném snímku Baze Luhrmanna.

Musel zachránit svou ženu

Právě přehnaný zájem novinářů mu ještě více znepříjemňuje život. Před restaurací v Midtownu totiž Hankse a jeho 65letou manželku Ritu Wilsonovou ohrozil dav lidí. Obvykle vyrovnaný herec pak vůči svým fanouškům použil několik ostřejších výrazů.

„Dejte nám pokoj,“ vykřikl a spěchal chránit svou ženu, která v jisté chvíli ztratila rovnováhu. Když se potácela na nohou a snažila se vzpamatovat, vykřikla: „Nechte toho!“ a zvedla ruce. Poté, co se k ní herec dostal, obrátil se k davu a vykřikl: „Moje žena? Ustupte, ku*va. Srazit mou ženu?“ Dvojice poté rychle utekla do auta, které na ní čekalo.

Hank a Wilsonová jsou manželé již 34 let a mají dva syny, 31letého Cheta a 25letého Trumana. Poprvé se setkali při natáčení sitcomu Bosom Buddies na stanici ABC v roce 1981 a stali se přáteli, než se jejich vztah změnil v romantický.

Tagy: