Vždy jsem říkala pravdu. Deppova exmanželka prolomila mlčení, soud bude zřejmě pokračovat

Musí mu zaplatit mnohem více peněz než on jí

Amber Heardová promluvila po prohraném soudu s Deppem

Nejhorších šest týdnů života. Tak popisuje americká herečka Amber Heardová soud se svým exmanželem Johnnym Deppem. Teprve dva týdny po konci procesu prolomila mlčení a rozpovídala se o svých pocitech. Podle jejích slov se zdá, že ostře sledovaný spor bude mít zřejmě pokračování.

„Každý den jsem míjela tři, čtyři a někdy i šest bloků, kde lidé drželi cedule s nápisy ‚Upalte čarodějnici‘ a ‚Smrt Amber‘. Byla to ta nejvíc ponižující a příšerná věc, co se mi kdy stala. Nepřipadala jsem si jako člověk,“ uvedla emotivně dva týdny po vynesení rozsudku Heardová.

Ze svých tvrzení i přes prohru ovšem neustupuje. „Až do své smrti budu stát za každým slovem svého svědectví,“ pokračovala v rozhovoru pro stanici NBC. Herečka tvrdí, že porota byla ovlivněna osobností Johnnyho Deppa a jeho fanoušky, kteří byli v převaze.

Jí samotné bylo na sociálních sítích zhusta vyčítáno, že během procesu předvedla solidní herecký výkon. „Poslouchala jsem týdny svědectví, která naznačovala, nebo říkala přímo, že jsem hrozná herečka. Takže jsem tak trochu zmatená. Jak to mohlo být obojí?“ ptala se v této souvislosti.

Ostře sledovaný soud řešil násilí mezi exmanželi. Podle Deppa byla právě jeho bývalá manželka tou, kdo se k fyzickému napadání uchyloval jako první. „Nikdy jsem ho nemusela podněcovat, jen jsem na něj odpovídala. Když žijete v násilí a stane se z něj něco normálního, musíte se té situaci přizpůsobit,“ tvrdila ale Heardová.

Na své chování v minulosti ale hrdá není. „Dělala jsem a říkala hrozné, politováníhodné věci. Je tolik toho, čeho lituji... Ale vždy jsem říkala pravdu,“ dodala. Cena, kterou Amber za svou pravdu zaplatila, byla v jejich očích obrovská a rozsudek jí zlomil srdce. Herci má zaplatit v přepočtu asi 193 milionů korun. Podle právního týmu se hodlá odvolat.

Tagy: