Herec Hynek Čermák promluvil o přivýdělku. Přiznal také, v čem je na manželce závislý

Herec Hynek Čermák byl hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

7 pádů Honzy Dědka (35) - upoutávka

Známý herec Hynek Čermák v pořadu 7 pádů Honzy Dědka popsal, jak to chodí u něj doma a v jakých banálních činnostech je závislý na své ženě, herečce Veronice Čermák Mackové. Moderátorovi také prozradil, čím si přes léto, kdy nemá moc herecké práce, přivydělává.

„Mám na zámku Kratochvíle stánek s klobásami a prodávám je. Herci v létě nemají moc práce, tak já dělám klobásy, točím pivo a uklízím. Co se tam namane. Je potřeba se na zámku o lidi postarat,“ překvapil herec v rozhovoru s moderátorem Honzou Dědkem.

Přiznal také, že ve stánku prodává i svoji specialitu. „Na Kratochvíli se letos prodával i Čermákův macek, to je klobása. Jmenuje se tak proto, že moje žena se jmenuje Čermáková Macková. Ale ten se prodal málokdy, protože stál 66 korun. Třeba párek v rohlíku je tam za patnáct,“ odrecitoval ceník svého kiosku herec, kterého si diváci mohou pamatovat z filmu Hádkovi nebo Srdce na dlani.

Prozradil také, jak se stará o svoji ženu, herečku Veroniku Čermák Mackovou. „Peču chleba, každé ráno je hotový. K tomu dělám snídani. Žena většinou dopoledne tančí a teprve potom jí. A k obědu normálně dělám nějakou vegetariánskou záležitost, protože nejí maso. Většinou zpracovávám cizrnu se salátem, občas upečeme rajče. A k večeři se spíš jdeme projít, to je zdravý,“ přiblížil běžný den.

Televize jen s manželkou

Vypadá to, že jeho žena se s Hynkem má jako v bavlnce, pravdou ale také je, že ani on bez ní by se v některých běžných činnostech neobešel. „Na televizi se dívám jen, když je doma moje žena, protože já ji neumím pustit,“ přiznal Čermák.

„Máme doma velkou krásnou televizi, ale když žena není doma, než bych z těch sedmi ovladačů zjistil, který patří k televizi, radši koukám z okna nebo na vypnutou televizi, protože proti ní mám židli. Sedím u stolu, protože nemám rád křesla. I když teď už křeslo mám, protože mi manželka řekla, že mě bolí záda z toho, jak celé dny sedím na tvrdé židli,“ vysvětlil Čermák.

Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý 13. září ve 21:35 na Primě.

Tagy: