Hledáme domov psům zachráněným z množírny

Náš desátý díl byl věnován množírnám a chovatelským stanicím, řekli jsme si, co je potřeba pohlídat při koupi štěněte, abyste nenaletěli podvodníkům. V souvislosti s tím pro vás dnes máme k adopci dva pejsky, kteří jsou oba zachránění z množírny.

Darinek je z velké množírny psů, kde se narodil a nikdy nepoznal pohlazení, vlídné zacházení, prostě nic proč by měl člověku věřit. Když jsme ho přivezli, nedokázal být s námi v jedné místnosti, panicky před námi utíkal a když jsme jej museli vzít do ruky (ostříhání drápků, čištění uší, …), vždy bojoval o život.

Dnes již o život nebojuje, ale kontakt s člověkem nechce. Když nemá možnost útěku, nechá se pohladit, ale strach v očích má stále, jen už to není panika. Pejsky miluje všech velikostí. Ve smečce je šťastný, veselý a velmi spokojený. Ale i když ho nemůžu pomazlit, tak dívat se, jak spokojeně a šťastně běhá s ostatními pejsky po zahradě, je jako kdybych ho mazlila. Najde i on tu svojí smečku?

Další, kdo hledá domov, je Sindi. Devítiletá kříženka čivavy. Z počátku je nedůvěřivá až bázlivá, ale po rozkoukání je veselá a přátelská. Nechá se hladit a sama si pro pohlazení chodí a řekne si o něj. Mazlení si užívá.

Depozitum Beruška

Horní Chvatliny 1, Zásmuky

Moc děkujeme všem, kdo jste přispěl do sbírky Den zvířat, vybralo se společnými silami neuvěřitelných 1 177 199 korun.

SOUTĚŽTE S NÁMI A VÝROBCEM KRMIV NATIVIA

PŘIDEJ FOTKU DO KOMENTÁŘE A VYHRAJ! Pozor, pozor! Společně se společností Nativia - české krmivo pro psy a kočky, jsme...

Posted by Prima Mazlíček on Sunday, September 20, 2020

Tagy: