Hledáme domovy: Ebenový Pikao a uhrančivý Tarabas

Kočky jsou dobrodruzi od přírody. Když naše šelma chodí ven, máme o ni starost, protože je mnoho situací, které bohužel nejsou v našich silách uhlídat. Některé ale ano a můžeme jí venkovní zábavu udělat o trochu bezpečnější.

Foresto obojek proti blechám a klíšťatům chrání vaši kočku tím, že blechy a klíšťata hubí, ale rovněž klíšťata odpuzuje dříve, než se přisají. Tak zamezí přenosu nebezpečných onemocnění, která klíšťata kousnutím přenáší, jako boreliózy, babeziózy nebo anaplazmózy. Je vhodný pro psy od ukončených 7 týdnů věku a kočky od ukončených 10 týdnů.

Navíc je repelentní. Klíště má pocit, že ho pálí končetiny a samo odpadne. Nemusíte se ale bát, že by obojek byl cítit, látku, která se uvolňuje postupně do lipidové vrstvy kůže, nijak neucítíte, a tak ho pes i kočka mohou mít na krku nepřetržitě i doma. Kočičku ochrání až 8 měsíců, a to i proti blechám, které často způsobují alergické reakce, kdy se zvíře drbe klidně až do krve.

Při prozkoumávání jí obojek navíc nebude nijak bránit, protože má bezpečnostní pojistku, a kdyby se někde zachytila, obojek povolí.

Hledáme domovy

Pikao

Prvním je ebenový chomáček lásky. Čarodějný kocourek Pikao! Pikao je nedoceněný poklad čekající na objevení. Tento naprosto skvostný, hravý, čistotný a jedním slovem zkrátka dokonalý kocourek hledá trvalý domov.

V útulku mu říkají král kozlíku! Podle bydlinky, kterou zbožňuje. Miluje i česání, vyhřívání se na zabezpečeném balkónu a koťátkovské dovádění s kamarády nebo hračkami. Se svou chrastící myškou dokáže lumpačit i celý den.

Pikao je nesmírně okouzlující a každý, kdo se s ním setkal, nemohl odthnout oči kvůli jeho naprosté roztomilosti. Necháte se také okouzlit? Pro hravého prince hledáme zkrátka dokonalý palác. Byt se zabezpečenými okny a balkónem nebo baráček se zabezpečeným výběhem. Ideálně, kdyby šel k nějakému zvířecímu kamarádovi, aby měl s kým dovádět, když paníček či panička nebude doma, ale není to podmínkou. Pikaovi je 7 měsíců, je odblešený, odčervený, kompletně očkovaný, čipovaný a registrovaný, kastrovaný (bude).

Podmínkou adopce podpis adopční smlouvy a adopční poplatek 1 500 Kč. Nachází se v dočasné péči Destiny Pet v Žernovce u Mukařova.

Tarabas

Hledáte neodolatelného společníka pro život? Pak již hledat nemusíte! Je tu náš blonďatý fešák Tarabásek. Nejmazlivější, nejmilejší, nejdokonalejší, nejvroucnější a nejoddanější milček. Tento skvost a vaše potěcha duše i oka hledá stejně výjimečný domov jako je on sám - DOKONALÝ DOMOV.

Tarabásek je klidná, hodná a vlídná duše, která je na gastrokrmivu, protože vlivem špatné životosprávy má citlivé zažívání. Je po operaci dásní a je jasné, že doživotně musí brát 2x denně léky - kortikoidy, protože trpí autoimunitním onemocněním dásní.

Hledá klidný, stabilní domov. Pro našeho miláčka, hledáme ten nejlepší domov. Vhodný je POUZE do bytu se zasíťovanými okny a balkónem nebo do baráčku se zabezpečeným výběhem.

Tarabasovi je asi 7 let, je kastrovaný, očkovaný, odčervený, odblešený, čipovaný a registrovaný. Nachází se v dočasné péči Destiny Pet v Žernovce u Mukařova. Podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy a adopční poplatek 1500 Kč.

Lileček: cca 2 roky - FIV pozitivní, odčervený, odblešený, očkovaný, kastrovaný, čipovaný, registrovaný. Nachází se v Destiny Pet v Žernovce u Mukařova. Podmínkou adopce je podpis adopční smlouvy a adopční poplatek 1500 Kč - vhodný pouze do bytu nebo do baráčku se zabezpečeným přístupem ven (voliéra).

Destiny Pet

Adresa: Českobrodská 109, Žernovka, Czech Republic

Kontakt: info@destinypet.cz

Moc děkujeme partnerovi pořadu, společnosti Elanco, že můžeme díky ní jezdit do útulků a pomáhat hledat nové domovy.

Upozornění

Foresto 1,25 g + 0,56 g obojek pro kočky a psy ≤ 8 kg a Foresto 4,50 g + 2,03 g obojek pro psy > 8 kg jsou veterinární léčivé přípravky. Pečlivě čtěte příbalovou informaci. Foresto, Elanco logo - šikmý pruh jsou obchodní značky ve vlastnictví společnosti Elanco nebo jejích obchodních poboček. Email: veterina_cz@elancoah.com ©2024 Elanco  PM-CZ-24-0018

Tagy: