Renesanční, takové jsou receptury Jenčíka a jeho dcer
A jak by mohly nebýt, v rukách čtvrté generace rodiny, která vyrábí skutečné klenoty v lahvích. A ví to celý kraj, rodinu Jenčíků po generace navštěvují milovníci lihovin s vytříbenou chutí z celých západních Čech. A není to jen o dobrém pití, třeba takové Amaretto Dorato je základem pro skutečné vánoční kulinářské zázraky.
Whisky Life! Prague 2025 aneb Legenda na ročníku, který ukázal, že nejde jen o hezké stánky
Akce Whisky Life! Prague 2025 zase jednou ukázala, že Praha dokáže být světová. Festival zaplnil prostory Novoměstské radnice vůní kouře, vanilky, dřeva a především ambicí. Ať už jste přišli jako znalci, lovci limitek, nebo jen proto, že jste toužili po neotřelém zážitku, na letošním ročníku jste dostali balíček všeho. A intenzitou sršeli lidé, chutě i ceny.
Kupované, nebo domácí cukroví? Srovnali jsme nabídku v Česku s Polskem
Dilema, jestli cukroví kupovat, nebo dělat doma, je věčné vánoční dilema. Rozděluje české domácnosti snad ještě víc než to, jestli dělat bramborový salát s majonézou, nebo bez ní. Redakce CNN Prima NEWS se vydala do českých a polských obchodů, aby se podívala, jaké cukroví a za jakou cenu lze koupit. Zjišťovala také, jestli se kupované sladkosti mohou přiblížit těm od babičky.