Adenubi: Holkám se líbím hodně. Těžko se mi odmítají, vždy se snažím decentně vybruslit

Immanuel Adenubi

POVÍDEJ (14)

Moderátor pořadu Showtime Immanuel Adenubi se na sociálních sítích těší velké oblibě. Na TikToku a Instagramu ho celkem sledují stovky tisíc lidí. Díky svému exotickému vzhledu a vypracované postavě sklízí velký úspěch u dívek. „Nebudeme si nic nalhávat, holkám se líbím hodně,“ zavtipkoval Adenubi v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

„Vždycky jsem byl skromný, proto jsem si zájem a lichotky nikdy nepřipouštěl blízko k tělu v tom smyslu, že by mi z toho nějak narostlo ego. Vždycky je to fajn a potěší mě to,“ uvedl známý influencer. A přestože se u dívek těší velkému zájmu, snaží se k nim chovat uctivě, a to i v případě, že je musí odmítnout.

„Hrozně těžce se mi holky odmítají. Nechci na ně být zlý, takže se z toho vždycky snažím decentně vybruslit. Huba by mi upadla, kdybych dívce řekl, že na mě nemá, nebo že by mi za to nestála. Každá holka je krásná v různých směrech a nikdy bych si nedovolil žádnou urazit,“ řekl Adenubi.

Kromě dívek mají o slavného moderátora zájem ovšem i chlapci. „Pár zpráv se občas někde najde,“ řekl s úsměvem Adenubi. V tomto případě je to prý s odmítnutím mnohem jednodušší. „Stačí říct, že nejsem takhle orientovaný, ale děkuji za zájem,“ uvedl.

Vyrůstal obklopen ženami

Adenubi v pořadu Povídej hovořil také o své rodině. Už odmalička vyrůstal obklopen ženami. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo sedm let. Žil proto s babičkou, maminkou a dvěma sestrami. „Co se týče rodiny, byl můj život plný žen,“ svěřil se Adenubi. A přestože jeho otec žije v Anglii, mužský vzor mu prý nikdy nechyběl.

„Táta je Afričan a oni jsou na tu výchovu dost pedanti. Jsou velmi striktní a vše musí být podle pravidel. Takže i když byl daleko, pořád jsem měl nad sebou bič. Vždy, když byly nějaké problémy nebo se řešilo vysvědčení, volalo se tátovi,“ zavzpomínal Adenubi. Možná i proto, že byl jeho otec přísný, si spolu nebyli blízcí. „Byli jsme vždy trochu odcizení, o soukromých věcech jsme si moc nepovídali,“ popsal moderátor. Hlavu si z toho ale prý nikdy příliš nedělal. „Spoustu lásky jsem měl od babičky, mamky i sester. Nestrádal jsem,“ uzavřel influencer.

Immanuel Adenubi se v rozhovoru s Radkou Červinkovou v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS rozpovídal také o šikaně či sociálních sítích. Celý rozhovor najdete v úvodním videu.

Tagy: