Hrůzný mord: Stopy vedou do Hollywoodu. Syn slavného agenta zatčen, vyvraždil část rodiny?

K hrůznému nálezu došlo v Los Angeles. Samuela Haskella, syna vlivného hollywoodského agenta, zatkla policie v souvislosti s objevením ženských ostatků v kontejneru nedaleko jeho domu. Kamerové záznamy odhalily moment, kdy Haskell odhazoval těžký pytel na odpadky na parkovišti kalifornského nákupního centra. Mohlo by jít o jeho pohřešovanou ženu, informovala americká média. Další členové rodiny jsou nezvěstní.

Na záběrech, které zveřejnil web TMZ, je vidět, jak Haskell v úterý odpoledne otevřel kufr své bílé Tesly a vyndal velký pytel, který následně s viditelnou námahou odhodil do popelnice. V jeho domě později vyšetřovatelé objevili stopy krve a další důkazy, které naznačují, že k vraždě došlo pravděpodobně uvnitř. Na tiskové konferenci to podle CNN uvedl detektiv losangeleské policie Efren Gutierrez.

ČTĚTE TAKÉ: Šarlota si prošla peklem, partner ji ničil. První slova zdrcených rodičů děsí a trhají srdce

Na záznamu natočeném z nedalekého obchodu je vidět i hrůzný moment, kdy bezdomovec narazil na mrtvolu v kontejneru. Den předtím měl Haskell zaplatit dělníkům, aby odvezli tři velké pytle odpadků z jeho garáže. Předstíral, že jsou plné kamení, avšak muži brzy odhalili, že obsah bude mnohem děsivější.

Přesto přijali peníze a odjeli o několik bloků dál, aby zkontrolovali obsah pytlů. Popisovali je jako měkké a mokré, a i přes následné Haskellovo tvrzení, že jde o halloweenské rekvizity, okamžitě nahlásili nález na policii. Ta však jejich upozornění původně odmítla řešit, uvedl New York Post.

Vyšetřovatelé sdělili, že přesné identifikace ostatků nebylo možné ihned provést, ale pravděpodobně patří pohřešované manželce Haskella, 37leté Mei. Policisté navíc pátrají i po jejích rodičích – 64leté matce Yanxiang Wang a 71letém otci Gaoshen Li. „Kontaktovali jsme je telefonem, ale bez odpovědi,“ uvedl podle CNN detektiv Gutierrez, který se případem zabývá.

Samuel Haskell má s pohřešovanou manželkou tři děti, které byly v bezpečí ve škole a následně předány příslušným úřadům. Tento incident není podle New York Post Haskellovým prvním zatčením – v roce 2008 byl zatčen a obviněn ze dvou útoků zbraní.

Haskellův otec patří mezi nejuznávanější manažery Hollywoodu, je dokonce držitelem jednoho ocenění Emmy. V minulosti zastupoval celebrity jako George Clooney, Dolly Partonová nebo Whoopi Goldbergová.

Podívejte se na krimi videopodcast HLASY ZLOČINU, který se zaměřuje na ty největší kriminalistické kauzy v českých dějinách.

Tagy:
policie Hollywood Olomouc George Clooney kontejner Tesla Motors Whoopi Goldbergová Dolly Partonová