Kazma spouští plán B: Hra o milion dolarů nekončí. Nechci si ty peníze nechat, burcuje lidi

Kazmův chystaný film

Více než měsíc přicházeli diváci Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie k trezoru, který ukrývá pohádkovou výhru milion dolarů. Doufali, že právě oni budou šťastlivci, kteří najdou „vyvolenou“ kartu nebo správně rozluští šifru, což se zatím nikomu nepodařilo. Podle Kazmy přišel čas na plán B.

Teprve před pár dny byla oficiálně ukončena Kazmova soutěž o milion dolarů (přibližně 22 milionů korun). Vyhrát mohl ten, kdo si koupil lístek do kina na jeho film ONEMANSHOW: The Movie a na Výstavišti v pražských Holešovicích zadal u trezoru speciální číselný kód či přiložil výherní kartu.

ČTĚTE TAKÉ: Kazmův poklad pod útokem. Místo luštění šifer to mladík zkusil hrubou silou, zasáhla ochranka

To se zatím nikomu nepodařilo. „Upřímně jsme nečekali, že tady budeme po měsíci a půl takhle stát, mysleli jsme, že to někdo otevře mnohem dřív. Ale situace je, jaká je,“ uvedl před pár dny Kazma pro CNN Prima NEWS a společně se členy advokátní kanceláře ukázal celý postup rozluštění šifry.

Ale co s penězi, které nikdo nevyhrál, udělat? „Kdo byl na mém filmu, tak ví, že si ty peníze nechci nechat, ale že chci, aby to byly peníze lidí,“ řekl pro CNN Prima NEWS s tím, že se svým týmem musí vymyslet plán B. Zároveň poprosil diváky, aby mu posílali nápady, co s penězi udělat.

Přišla mu pak celá řada návrhů. Jedním z nich bylo i věnovat peníze na léčbu nemocného Martínka.

Kazma později oznámil, že už náhradní plán má. „Vymysleli jsme plán B. Všichni, kdo máte z kina kartu, si naskenujte QR kód a aktivujte ji, je to registrace do druhého kola. Na její aktivaci je 14 dní a kdo ještě svou kartu nemáte, máte poslední možnost si ji vyzvednout,“ sdělil podmínky Kazma. Dodal, že další podrobnosti prozradí v pravý čas na svém Instagramu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Moje píseň má adresáta. Zpívání myslím vážně, tvrdí Kazmova expřítelkyně Kalousová

Tagy:
peníze hra film kino Kazma Kazmitch šifra ONEMANSHOW: The Movie trezor plán B výherní karta