Hrdina z Avengers je v kritickém stavu. Pro známého herce letěl kvůli zranění vrtulník

Jeremy Renner, fanouškům superhrdinských filmů známý jako Hawkeye ze série Avengers, je v nemocnici v kritickém, ale stabilizovaném stavu, uvedl jeho mluvčí. Jednapadesátiletého amerického herce měl v neděli do nemocnice přepravit vrtulník kvůli vážným zraněním, která utrpěl při odklízení sněhu, informoval portál Deadline. K nehodě mělo dojít na Rennerově horském ranči na severu státu Nevada, kde jsou tisíce domácností kvůli extrémnímu počasí stále bez proudu.

Podle deníku Daily Mail mělo k nehodě dojít, když se Renner vypořádával s počasím se svým průmyslovým sněhovým pluhem.

Herec je nyní v nemocnici ve vážném, ale stabilizovaném stavu s rodinou a dostává se mu špičkové péče, sdělil pro Deadline jeho mluvčí.

Oblast na severu Nevady, kde herec žije, zasáhla na Nový rok sněhová bouře. Ta zanechala přes 30 tisíc domácností bez proudu. Místní úřady uzavřely několik dálnic a obyvatele vyzvaly, aby se v nepříznivých podmínkách vyhnuli řízení, informoval portál U.S. News.

Renner se proslavil zejména jako akční hrdina s lukem a šípy v superhrdinské filmové sérii Avengers. Jeho postava Hawkeye si po úspěchu celovečerních snímků vysloužila i vlastní televizní sérii. Herec se objevil v řadě dalších filmů a seriálů, mimo jiné ve dvou dílech Mission: Impossible či novém, kritiky i diváky oceňovaném kriminálním pořadu Mayor of Kingstown.

Tagy: