Krvavé drama na Děčínsku: Útočník měl v hádce pobodat muže na náměstí, ten zraněním podlehl

Kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin v Krásné Lípě na Děčínsku

Vražda na ulici

Krajští kriminalisté se od nedělního rána zabývají případem vraždy v Krásné Lípě na Děčínsku. Podle informací CNN Prima NEWS tam měl pachatel přímo na náměstí ubodat po předchozí hádce muže. Na následky vážných zranění napadený zemřel. Zatím není zřejmé, jestli se útočník a oběť navzájem znali.

„V současné době zajišťujeme stopy, vyslýcháme svědky a probíhají standardní úkony trestního řízení. Vzhledem k počátečnímu stavu případu nebudeme sdělovat bližší informace,“ uvedl mluvčí policie Václav Krieger.

K TÉMATU: Mladík na Teplicku riskantně předjížděl a skoro zabil řidiče. V krvi měl THC, dostal podmínku

Oběť měla podle informací CNN Prima NEWS utrpět bodná zranění. Těm muž podlehl před jedním z domů v ulici Varnsdorfská poté, co si hledal pomoc.

Podezřelý útočník skončil v cele předběžného zadržení. V neděli odpoledne to potvrdila policie s tím, že případ vyšetřuje jako vraždu. „Krajští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. V souvislosti s tímto incidentem policisté zadrželi jednu osobu,“ doplnil mluvčí Krieger s tím, že zadrženým není cizinec.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vypadalo to jako nehoda, ale šlo o vraždu. Muž narazil do auta expřítelkyně, dostal 25 let

Tagy: