Hrůza u parku v Čakovicích: Šlo o rodinnou tragédii, tvrdí starosta. Obětí má být i dítě

Kriminalisté řeší případ nálezu tří mrtvých lidí

Podrobnosti k nálezu tří mrtvých v Čakovicích

V sobotu odpoledne zamířilo do lesoparku u Letňan a Čakovic několik policejních vozů. Podle policie byli na místní cyklostezce nalezeni tři lidé bez známek života. Policisté pro CNN Prima NEWS uvedli, že lidé měli zemřít násilnou smrtí. Jednou z vyšetřovacích verzí je, že by se mohlo jednat o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu. Starosta Čakovic, Miškovic a Třeboradic Jiří Vintiška následně uvedl, že šlo o rodinnou tragédii. Dle informací webu Novinky.cz má být jednou z obětí dítě.

„Kriminalisté z oddělení vražd řeší v pražských Čakovicích případ nálezu tří mrtvých lidí v lese. Detektivové zjišťují, co se na místě stalo, a nařídili provedení soudních pitev u zemřelých,“ uvedli policisté na svém twitterovém účtu.

„Aktuálně nehrozí v této souvislosti žádné další nebezpečí. Jednalo se o rodinnou tragédii,“ uvedl na Facebooku místní starosta Jiří Vintiška. Web Novinky.cz následně připojil zprávu, že jednou z obětí má být i dítě.

Informace o nálezu těl se k policistům podle mluvčího Richarda Hrdiny dostala od zdravotnické záchranné služby. Věk mrtvých ani to, zda jde o muže, nebo ženy, mluvčí nechtěl upřesnit. Výsledky soudní pitvy by podle něj mohly být známé v příštím týdnu.

Policisté pro CNN Prima NEWS uvedli, že lidé měli zemřít násilnou smrtí. „Jednou z vyšetřovacích verzí je, že by se mohlo jednat o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu,“ konstatovali následně na Twitteru.

Na místo nálezu přijely desítky policistů. „Místo je uzavřené, opáskované,“ řekl Hrdina. Poukázal na to, že policie v souvislosti s mrtvými po nikom nepátrá.

Tagy:
Letňany úmrtí krimi cyklostezka Policie České republiky Čakovice