Rozvod hudebního dua Eva a Vašek. Ukončení manželství beru jako osobní prohru, říká zpěvák

Václav a Eva Ševčíkovi, známí jako hudební duo Eva a Vašek, se rozvedli, informuje deník Aha. Důvodem měly být podle Ševčíka jeho plány a touha manželky „uspořádat si život po svém“. Rozvod prý vnímá jako osobní prohru. Sám ale zůstat nehodlá a rád by si našel novou partnerku. Nastínil také své plány mimo muziku.

Manželství hudebníci oficiálně ukončili 30. července. Vážné problémy však vztah provázely téměř rok. „Loni dvacátého devátého září si Eva sbalila věci, zrušila mi letenku a oznámila, že chce být v Americe sama. Zkrátka odletěla beze mě,“ řekl zpěvák deníku Aha.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák Justin Bieber je poprvé otcem. Narodil se mu syn, zveřejnil i fotografii

K rozhodnutí manželství ukončit podle něj jeho žena dospěla zřejmě na Floridě. „V Americe dospěla, zřejmě i pod vlivem různých rádců, k názoru, že už mě vůbec nepotřebuje. Že je sólová zpěvačka a měla by se ode mě úplně odstřihnout,“ sdělil. Že jejich vztah definitivně skončí, mu prý bylo jasné okolo loňských Vánoc.

Podle zpěváka byly důvodem rozvodu jeho plány. „Že ji pořád stresuji tím, že nepřetržitě něco vymýšlím a nutím ji mé plány realizovat. Zkrátka jsem myslel dopředu, abychom se v branži udrželi. A ona mi dala najevo, že už takto dál žít nechce, že toho má plné zuby a že si chce uspořádat život po svém,“ řekl hudebník, který loni oslavil 70. narozeniny.

Konec vztahu pro něj prý byla těžká rána. „Po těch skoro pětatřiceti letech manželství jsem to zpočátku nemohl rozchodit. Už se ale netrápím a jsem rád, že to mám za sebou,“ řekl s tím, že rozvod jako manžel a otec vnímá jako osobní prohru.

Sám ale prý rozhodně zůstat nechce a hledá nový vztah. „Nikdy jsem nebyl sám a neumím si takový život vůbec představit,“ dodal hudebník.

Že duo s vystupováním končí, potvrdili CNN Prima NEWS v červnu oba zpěváci. Ševčík zároveň oznámil konec kariéry. „Není to pro mě vůbec snadné. Je to celý život a najednou konec. S Evou jsme společně zpívali čtyřiatřicet let. Už jsme málem byli v knize rekordů jako manželé a duo. Že končím, neprožívám pozitivně a ani se s tím nemohu moc srovnat, určitě mi to není příjemné. Je to ale skutečnost a je to dané,“ uvedl Ševčík. Jeho o 17 let mladší exmanželka pokračuje ve vystupování pod uměleckým jménem Eva Adams.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Bylo to temné období. Fotbalista Limberský přechází do protiútoku, chce odškodné za stíhání

Tagy: