Hudebníky šokovala vražda Victorie Velvet. Přinášela radost, smutní Hezucký i Pizingerová

Victoria Velvet byla zavražděna v Turecku, podle tamních médií ji zabil manžel David Thomas Blythe.

Zavražděná česká zpěvačka v Turecku

Násilná smrt zpěvačky Victorie Velvet otřásla českou hudební scénou. Mnohé celebrity zpráva šokovala. Byl to hodný člověk, jsem z toho smutný, uvedl pro CNN Prima NEWS moderátor stanice Evropa 2 a její bývalý kolega Patrik Hezucký. Lítost vyjádřila i prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová. Umělkyni měl podle tureckých médií zavraždit její manžel David Thomas Blythe, který následně spáchal sebevraždu.

„Nevím, co k tomu říct. Je to hrozná tragédie,“ uvedl ve vysílání CNN Prima NEWS moderátor Hezucký, který s Velvet dříve spolupracoval. „Byl to opravdu hodný člověk, měli jsme ji vždy rádi. Přinesla nám vždy mnoho radosti a pohody. Jsem z toho smutný,“ smutnil.

K TÉMATU: Potomci promluvili. Syn české zpěvačky nastínil motiv střílejícího otce

Lítost nad nečekanou událostí vyjádřila i Pizingerová. „Byla to chytrá holka se skvělou kombinací humoru a krásy. Je mi líto celé rodiny a hlavně dětí. Je to zpráva, kterou si nikdy nechcete přečíst,“ sdělila pro CNN Prima NEWS.

Podle muzikanta Ondřeje Brzobohatého jde o tragédii, která nemá v hudební branži obdoby. „Viktorii jsem osobně znal. Byla fantastickou profesionálkou a především kvalitním a slušným člověkem. Cítím nepopsatelný smutek a nesnesitelnou nespravedlnost vůči jejímu osudu,“ uvedl v příspěvku na Instagramu s tím, že doufá, že „její duše najde klid“.

Zpěvačka Helena Zeťová sdílela na Instagramu fotografii zesnulé zpěvačky s popiskem: „Nemám slov. Upřímnou soustrast celé rodině. R.I.P. Vicky.“ Zpráva rozlítila i zpěvačku Šárku Vaňkovou. „Do p*dele. Vzkaz všem nemocným chlapům: Jakmile pocítíte první příznaky něčeho, co se vymyká normálu, promluvte si s někým!“ uvedla na svém instagramovém účtu.

Své pocity popsala na sociálních sítích i modelka Aneta Vignerová. „Je to něco neuvěřitelného. Jsem beze slov, je mi to líto vzhledem k třem krásným malým dětem,“ reagovala.

Victorii Věru Blythovou, známou pod uměleckým jménem Victoria Velvet, měl podle tureckých médií v úterý zabít v Ankaře její manžel.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Muž v Břeclavi zaútočil na expřítelkyni paličkou na maso. Dostal 18 let vězení

Tagy: