Vražda Victorie Velvet: Rodina promluvila. Syn české zpěvačky nastínil motiv střílejícího otce

Victoria Velvet byla zavražděna v Turecku, podle tamních médií ji zabil manžel David Thomas Blythe.

Zavražděná česká zpěvačka v Turecku

Česko v pátek zasáhla zpráva o smrti zpěvačky Victorie Velvet, kterou podle tureckých médií zabil její manžel David Thomas Blythe, který následně spáchal sebevraždu. K situaci se prostřednictvím svého právního zástupce vyjádřila i její rodina, informuje deník Blesk. Její slova jsou naplněna smutkem a bolestí.

„V této těžké době bychom rádi požádali o soukromí rodiny. Ztráta blízkých je nesmírně bolestivá, přičemž celá rodina potřebuje čas na zpracování tohoto neštěstí a zjištění všech nezbytných záležitostí, které s těmito okamžiky souvisí,“ vzkázali členové rodiny prostřednictvím svého zástupce Davida Němečka, píše deník Blesk.

ČTĚTE TAKÉ: Kdo byla Victoria Velvet, kterou zastřelil manžel v Turecku? Zpěvačka zářila nejen v Česku

Informace o smrti zpěvačky a podnikatelky poskytlo také Ministerstvo zahraničí. „Můžeme potvrdit, že v Turecku zemřela násilnou smrtí česká občanka. Náš zastupitelský úřad je v kontaktu s rodinou a poskytuje konzulární asistenci. S ohledem na pozůstalé nebudeme poskytovat další informace,“ sdělil tiskový mluvčí Daniel Drake.

Zpěvačka zemřela 11. června poté, co se vyostřila její hádka s manželem. Podle deníku Hürriyet měl jeden z jejich synů vypovědět, že vše začalo kvůli zprávám v telefonu její matky. David Thomas Blythe během hádky sáhl po zbrani a Victorii zastřelil, načež ukončil i svůj život.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jožo Ráž exkluzivně o nehodě: Jsem v tom nevinně. Situace se nedala předvídat, tvrdí

Tagy:
smrt rodina Turecko manželé Ministerstvo zahraničních věcí České republiky Blesk Victoria Velvet zemřela Victoria Velvet