Přejel ji kamion a zlomil jí desítky kostí. Influencerka přežila jen zázrakem

Mladá influencerka přežila dramatickou nehodu. Devatenáctiletá kráska havarovala se svým otcem na motorce v brazilském Sao Paulu. Po pádu z motocyklu vletěla přímo pod kola velkého nákladního vozu, který ji přejel.

Krásná influencerka Beatriz Rabiová z brazilského Sao Paula zásobuje fanoušky fotografiemi z dovolených a výletů po celém světě, ale také ze svého běžného života. K tomu teď patří i děsivá nehoda, kterou jako zázrakem přežila.

Více než 78 tisíc fanoušků informovala o tom, že měla vážnou nehodu, která ji málem stála život. Jela na motorce s otcem, dostali smyk a oba spadli. Beatriz ale spadla přímo pod kola rozjetého kamionu v protisměru, který ji přejel. Nehodu však přežila. Jako první o tom informoval britský deník Daily Star.

„Nikdo mi nevěřil. Když jsem ale dorazila do nemocnice, doktor mi potvrdil, že mě kamion opravdu přejel a zlomil mi osmadvacet kostí,“ informovala své fanoušky Beatriz, když se probrala v nemocnici.

Influencerka se na nemocničním lůžku probudila obklopená balonky, které jí zaslali její fanoušci. Přestože vyvázla živá téměř zázrakem, vypadá skvěle. V nemocnici si ale ještě chvíli poleží. „Nebyl to snadný rok a neměl ani ,šťastný‘ konec. Ne takový, jaký jsme očekávali, ale vše je v pořádku,“ napsala k fotografii, kterou sdílela na Instagramu.

„Boží plán je dokonalý a věřím, že tato fáze života, kterou teď procházím, je pouze poučnou zkušeností na zbytek mého života,“ dodala influencerka, která do nového roku vstoupila připoutaná na nemocniční lůžko, ale obklopená rodinou.

Tagy: