Influencerku našli nahou u cesty. Měl ji zabít manžel, před zatčením spáchal sebevraždu

Tom Sharkey, který byl podezřelý z vraždy své manželky, spáchal sebevraždu, informují britské weby. Svou polovičku měl před rokem uškrtit, policisté pak šestadvacetiletou influencerku našli nahou u cesty. Za hrůzný čin už tak trest nedostane.

Když američtí policisté dorazili do domu Toma Sharkeyeho, našli ho už se střelným poraněním v hlavě. Podle informací vyšetřovatelů se zabil opravdu těsně před jejich příchodem. V ten moment už zřejmě tušil, že je na něj vydán zatykač, informuje britský web The Sun. Podezřelý v domě pobýval se svou dcerou a jejím přítelem.

Sharkey se měl dopustit vraždy své manželky Alexis Sharkeyové, ke které došlo ke konci minulého roku. Vyšetřovatel oddělení vražd Michael Burrow na tiskové konferenci ve středu odpoledne potvrdil, že Sharkey byl v této souvislosti hledaný.

Vyšetřovatelé se podle něj nedomnívají, že by se na smrti mladé influencerky, která se na Instagramu pyšnila 21 tisíci sledujících, podílel někdo jiný. Podle policistů jednal sám, protože byl jedinou osobou, která měla motiv. Zatykač byl vydán 29. září v okrese Harris v Texasu a poté, co se zjistilo, že se Sharkey už v této oblasti nepobývá, byli do pátrání zapojení další vyšetřovatelé.

Škrtil ji do bezvědomí

A co za vraždou stálou? Web The Daily Beast uvedl, že Alexis na začátku listopadu přátelům řekla, že ji Tom zneužívá. Údajně také tvrdila, že se s ním rozvádí. „On mě škrtí a škrtí, já pokaždé ztratím vědomí a probudím se na podlaze v koupelně,“ svěřila se.

Další přátelé potvrdili, že v den, kdy jeho žena zmizela, se s ní Tom hádal. Pak měla přeskočit plot jejich terasy a nasednout do auta. Podle dosavadních informací ale Alexis neodjela.

Její manžel tehdy popřel jakékoliv manželské problémy a prohlásil, že s detektivy spolupracuje a je přesvědčen, že policie najde všechny, kteří byli ve vraždě zapleteni.

Tagy: