Pastrňákova maminka musela mít tři práce, aby uživila syny. U Krause popsala pocity při finále

Maminka Davida Pastrňáka Marcela Ziembová českému týmu poctivě fandila.

David Pastrňák se roztančil na Vysoký jalovec

Moderátor Jan Kraus si do své talk show tentokrát pozval maminku hokejového útočníka Davida Pastrňáka. Marcela Ziembová popsala pocity během finále letošního mistrovství světa v Praze a přiznala, že během finále byla napnutá jako struna na kytaře. Vyprávěla také o tom, jak těžké bylo vychovávat oba syny jako matka samoživitelka. Musela mít tři zaměstnání a někdy toho měla už dost.

To, co prožívala maminka hokejového útočníka Davida Pastrňáka během finále, lze slovy jen těžko popsat. „Na finále jsem byla hrozně napnutá. Jako struna na kytaře,“ prozradila v pořadu Show Jana Krause Marcela Ziembová.

ČTĚTE TAKÉ: Ve zlato jsem zpočátku nevěřil, říká Šlégr. Vyzdvihl správné rozhodnutí Hadamczika

„Když si tam Davídek hodil toho svého fíka, na který čekal asi celý turnaj, úplně se mi v tu chvíli podlomila kolena,“ přiznala aktuálně nejslavnější česká máma.

David Pastrňák má ještě staršího bratra Jakuba. Ziembová chlapce vychovávala jako matka samoživitelka. V oblíbené talkshow se svěřila, že to nebylo snadné zvládnout finančně. „Musela jsem mít tři práce, abych kluky uživila,“ vzpomínala Ziembová.„Občas mi docházely síly a byly dny, kdy jsem si říkala, že se na to vykašlu, ale vždycky jsem to nějak skousla a jela v tom režimu dál,“ dodala.

Co dalšího maminka Davida Pastrňáka, Marcela Ziembová, prozradila, sledujte už ve středu 12. června v pořadu Show Jana Krause, který začíná ve 21:40 na Primě. Dalšími hosty budou moderátor Libor Bouček a kadeřník Michal Zapoměl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jágr přehodnotil pohled na život. Příští sezónu má v plánu překonávat rekordy

Tagy: