Vánoce se kvapem blíží. Jak svátky oslaví hvězdy seriálu Slunečná?

Na co se herci ze Slunečné nejvíc těší o Vánocích?

Vánoční svátky jsou pro někoho stres, pro jiné to, na co se těší celý rok. A jak to mají s Vánoci herci ze seriálu Slunečná? Mají už nakoupené všechny dárky?

Letos budou mít herci kvůli zavřeným divadlům o dost klidnější Vánoce než obvykle. Redakce CNN Prima NEWS se proto některých z nich zeptala, na co se nejvíce těší.

„Těším se, že se sejde celá rodina, a samozřejmě i na dobré jídlo, nejvíc na bramborový salát, protože ten každá mamka dělá nejlepší a moje samozřejmě také. S bráchou vždycky děláme kuchtíky, loupeme brambory, krájíme je a tak,“ řekl Marek Lambora.

„Těším se, až prckovi nakoupíme dárky. Já z nich mám největší radost, protože dneska už je možné úplně všechno. Takže si přes Vánoce pořád ještě plním klukovské sny,“ svěřil se Jan Šťastný.

A jak bude letošní Vánoce slavit herečka Eva Burešová? „Vánoce pro mě znamenají čas, kdy se sejde celá rodina, protože každý je někde jinde, sestra žije v Itálii, tatínek v Ostravě. Tento rok to bude asi trochu složitější. Naštěstí existují sociální sítě, takže se všichni připojíme, ozdobíme stůl, dáme si na něj telefony a bude to vypadat, že jsme spolu,“ těší se.

Naše redakce se také herců zeptala, jak jsou na tom s předvánočními přípravami a zda už mají napečeno. „Snažím se starat o věci, jako je stromeček, nákup, aby bylo z čeho péct a z čeho vařit. Dostanu občas nějakou baňku, abych ji na stromek pověsil,“ usmál se Šťastný.

Už mají herci nakoupené dárky?

Denisa Nesvačilová většinou peče každý rok nový druh cukroví, letos ale změnila plány: „Nebudu dělat žádný nový druh, ale všechno upeču bez laktózy a možná i bez lepku. Nevím, jak to dopadne, letos to bude asi velká neznámá.“

Co se týče dárků, mají v jejich nákupu herci menší rezervy. „Na tohle jsem strašný. Ačkoliv mám v hlavě nápad, nebo vím, co bych mohl, strašně dlouho mi to trvá,“ vysvětlil Lambora.

Stejně na tom je i Eva Burešová: „Co se týče objednávání a kupování dárků, jsem příšerný člověk. Všechno řeším na poslední chvíli. Ještě třiadvacátého objednávám na poslední chvíli nějaké dárky.“

Najdou se ale i výjimky jako Lucie Benešová: „Dárky řeším v září. Říjen už ve mně vibruje co koupit a v listopadu už mám všechno hotové, aby byl klídeček.“

Tagy: