Koupili dům, v mrazáku našli lidskou hlavu a ruce. Ostatky patří dítěti, zjistila policie v USA

Scéna jako z hororového filmu se naskytla novým majitelům rodinného domu v americkém Coloradu. V mrazáku, který tam zůstal po předchozích majitelích, našli uříznutou lidskou hlavu a ruce. Policie už oběť identifikovala.

Kriminalistům trvalo deset měsíců, než zjistili, komu lidské ostatky patří. Vyděšení majitelé je zavolali do nově zakoupeného domu už v lednu. Nyní policie zveřejnila, že obětí je dcera předchozí majitelky Amandy Overstreetové. „Bylo jí jen šestnáct let. Byla pořád ještě dítě,“ uvedla policejní mluvčí Wendy Likesová pro KKCO.

ČTĚTE TAKÉ: Zavraždila rodiče, s jejich mrtvolami pak roky žila v domě. Britský soud uzavřel otřesný případ

Sousedé jsou v šoku. „Všichni jsme hádali, kdo by to mohl být. A přemýšleli jsme o tom, jestli to nebyla ta malá holka, která tu žila, protože jsme ji vůbec nevídali,“ sdělil jeden z nich, Jameson Perez, pro KKCO.

Policie zjistila, že dívka byla naposledy viděna v roce 2005. „Nemáme ale žádné záznamy týkající se jejího zmizení nebo toho, že by ji někdo někdy nahlásil jako pohřešovanou,“ uvedla Likesová.

Amanda žila v domě se svou matkou, dvěma nevlastními sourozenci a nevlastním otcem. Ten zemřel před třemi lety na covid. „Naposledy jsme tu holčičku viděli, když šla do školy. Nevím, do jaké chodila. Je tu docela klidná čtvrť. My se tady s každým nebavíme,“ řekl Perez.

Podle sousedů tu ale byly náznaky, že v tomto domě není vše v pořádku. „Když jsem venčil psy a procházel kolem toho domu, tak jsem cítil plíseň. Bylo to naprosto nechutné. Dělalo se vám špatně, jen když jste šli kolem,“ vylíčil Perez.

V souvislosti s Amandinou vraždou policisté nikoho nezatkli a zatím nenašli ani její tělo. Její dnes 55letá matka dál žije nedaleko místa hrůzného nálezu. S médii ale nekomunikuje.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Chtěl zabíjet lidi v den amerických voleb. Afghánec se do USA dostal na speciální vízum

Tagy:
policie vražda společnost oběť horor USA police trestná činnost trestná činnost, právo a spravedlnost vyšetřování trestné činnosti