Modlete se za něj, prosí přátelé Jamieho Foxxe. Herec leží ve vážném stavu v nemocnici

Oscarový herec, komik a zpěvák Jamie Foxx byl kvůli nespecifikovaným zdravotním problémům hospitalizován a v nemocnici leží už třetím týdnem. Jeho přátelé nyní prosí fanoušky, aby se za něj modlili.

O Foxxových zdravotních komplikacích informovala jeho dcera Corinne 12. dubna, napsal bristký web The Mirror. Nespecifikované potíže u něj propukly při natáčení filmu Back in Action, v němž hraje po boku Cameron Diazové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zdrcený Costner se po téměř 20 letech rozvádí. O důvodu mlží, manželce přitom nedávno děkoval

Podle jednoho ze zdrojů The Mirror „má Foxx velké štěstí, že je stále naživu“. Podrobnosti o jeho stavu nebyly zveřejněny, dlouhodobě však trpí vysokým krevním tlakem, který u něj podle lékařů může způsobovat sraženiny v mozku vedoucí až k mrtvici.

„Kdyby záchranáři nejednali rychle, Jamie mohl být klidně mrtvý,“ potvrdil jiný zdroj webu radaronline. Corinne uvedla, že je rodina vděčná za podporu veřejnosti, zároveň však požádala o respektování jejího soukromí.

Foxxovi přátelé prostřednictvím webu TMZ vzkázali jeho fanouškům, aby se za něj modlili. Foxx je hospitalizovaný ve zdravotnickém zařízení v americké Georgii a podstupuje sérii vyšetření, uvedl deník Independent.

Herec sám ve středu na sociální síti ocenil podporu, jaká se mu od fanoušků v těchto dnech dostává.  „Posílám ti lásku každý den,“ napsala pod příspěvek na Instagramu moderátorka Ellen DeGeneresová.

„Jsi ten nejlepší, Jamie, doufám v tvé brzké uzdravení. Jsi požehnáním pro tento svět, potřebujeme tě v něm,“ pronesl herec Ansel Elgort.

Tagy: