Janeček oslavil 77. narozeniny ve velkém stylu. Dorazili Bohdalová i David

František Janeček a Jiřina Bohdalová

Bohdalová k narozeninám

Oslava 77. narozenin hudebníka Františka Janečka proběhla ve velkém stylu. Popřát mu do luxusního hotelu na Smíchově přišly desítky známých osobností a jeho přátel. Nechyběla herečka Jiřina Bohdalová, zpěvák Michal David, hudební producent Karel Vágner ani zpěvák Petr Janda. František Ringo Čech si pak pro něj připravil originální dárek.

„Mám velkou radost z toho, že přišlo spoustu kamarádů a kamarádek, a to je nejvíc, co u takové příležitosti, zejména v dnešní době, můžeme očekávat,“ uvedl pro CNN Prima NEWS hudebník a oslavenec František Janeček.

Oslavy se zúčastnila také herečka Kateřina Brožová či zpěvák Michal David. „František mi trochu suploval tátu, protože já otce neměl, a když jsem k němu v sedmnácti letech nastoupil, hodně mi pomáhal i lidsky,“ popsal David.

Na oslavu dorazila i herečka Jiřina Bohdalová. „Na Frantovi mám ráda, že je pravdomluvný. Jak já říkám, on tu pravdu vezme a vrazí vám ji mezi oči. Takové lidi mám ráda. Franta je navíc velice slušný a vychovaný. Ví, kde je ta mez,“ řekla Bohdalová.

Janeček dostal spoustu dárků, mezi ty nejčastější patřil alkohol a nechyběl ani originální dárek od hudebníka a malíře Františka Ringo Čecha. „Frantovi rozhodně nelze upřít nesmírný vtip, protože pod tím obrazem, který je velmi jednoduchý, je kouzelný nápis: ‚Nikdy se nevrátí pohádka mládí,‘“ radoval se z dárku Janeček.

Hosté mu popřáli hlavně zdraví, štěstí a radost ze života. „Přál bych ti, abys tu byl déle než sto let,“ zněla slova Michala Davida. A s blahopřáním přispěchala i Bohdalová. „Popřála bych mu hlavně to zdraví, ale také aby měl spokojenost. Aby se mu dobře žilo v tomto moderním světě, protože nám starším se tu už nežije tak pěkně, ale přizpůsobujeme se  a to Franta umí,“ řekla oblíbená herečka.

Tagy: