Přítelkyně Jaromíra Jágra se rozpovídala o svatbě. Prozradila, co má na něm nejraději

Jaromír Jágr a Dominika Branišová

Rozhovor s přítelkyní Jaromíra Jágra

Slavný hokejista Jaromír Jágr tvoří se svou o 22 let mladší přítelkyní Dominikou Branišovou pár už více než rok. Přesto se o jejich vztahu ví jen velmi málo. Šestadvacetiletá modelka teď v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS odtajnila některé momenty a prozradila, co má na svém partnerovi nejraději.

„Miluju ho úplně celého,“ přiznala Branišová pro Showtime. „Podle mě je to jeden z nejhodnějších lidí, které jsem měla možnost poznat. Moc si vážím toho, že je se mnou,“ doplnila mladá modelka.

S legendou českého hokeje se seznámila v nočním klubu, kde pracovala jako manažerka. Nyní jsou spolu už více než rok. Jak se ale Branišová svěřila, bývá občas těžké být po boku národní ikony. „V soukromí je to vztah jako každý jiný. Není rozdíl, jestli je někdo známá osobnost,“ uvedla Branišová s tím, že jiné to je, když jdou mezi lidi.

„Tam je o něj větší zájem. Lidé se chtějí s Jaromírem fotit, chtějí od něj podpisy. Ale on si to za to, co dokázal, zaslouží. Je to skvělý člověk,“ vysekla Dominika svého příteli poklonu.

Stejně jako všechny bývalé Jaromírovy partnerky byla i Branišová pod drobnohledem. Kvůli tomu si prý zpočátku smazala profily na sociálních sítích. „Nebyla jsem na to připravená. Nikdy jsem neprošla žádným mediálním školením, jako mají třeba holky v Miss. Proto jsem se raději stáhla,“ přiblížila modelka.

Písnička na svatbu

K sociálním sítím se po čase vrátila, a to i přesto, že občas schytává i negativní reakce od okolí. „Naštěstí jsem taková splachovací, takže si to vždycky přečtu a říkám si, že tihle lidé neznají mě ani Jaromíra, vůbec nic o nás nevědí,“ dodala.

Dominika je svému partnerovi velkou oporou a doprovázela ho například i na čtyřhodinové show Noc s legendou, kde se Jágr za doprovodu hvězdných hudebních hostů otevřel svým fanouškům. Tam mimo jiné hrál také hudebník Richard Krajčo. Právě jeho písnička by mohla zaznít na svatbě páru. „Píseň Ty a já je naše nejoblíbenější písnička. Ale co bude, to nikdo neví. Když bude svatba, tak aspoň víme, co se tam bude hrát,“ uzavřela modelka.

Tagy: