Jágr si k oslavě padesátky pozval na Primu svoje ex. Detaily speciálu prozradil Bouček

Jaromír Jágr oslaví 50. narozeniny na Primě.

Jaromír Jágr oslaví 50. narozeniny na Primě

Legenda českého hokeje Jaromír Jágr brzy oslaví padesátiny. K této příležitosti natočila televize Prima jako jediná s oslavencem speciální show Máme rádi Jardu! V adaptaci oblíbeného zábavného pořadu oslaví své kulatiny po boku přátel, ale i bývalých partnerek – Ivy Kubelkové a Inny Puhajkové. Ty prošly jeho výběrem a společně usilovali o sladkou odměnu. Speciál stanice Prima uvede v pátek 11. února v hlavním vysílacím čase, tedy ve 20:15.

Televizní oslava, jak se sluší a patří. Takovou našemu nejslavnějšímu hokejistovi Jaromírovi Jágrovi přichystal moderátor Libor Bouček ve speciálním vydání oblíbeného pořadu Máme rádi Česko.

Narozeninový pořad Máme rádi Jardu! odstartuje vysílání jubilejní, desáté řady populární soutěže, a sice v den, kdy se čeští hokejisté utkají na zimní olympiádě se švýcarskou reprezentací. Hlavní hvězdou pořadu bude pochopitelně Jaromír Jágr, spolu s ním se ve vědomostním klání utkají v čele s kapitánem Jakubem Prachařem jeho bývalé partnerky Iva Kubelková a Inna Puhajková.

Motivací byla sladká odměna

Staré lásky navíc prošly výběrem samotné legendy. „Málokdo ví, že Jarda si nás do toho týmu vybral sám. Nešlo o dramaturgickou záležitost, mohl si vybrat kohokoliv, koho do týmu chce. Ale pak nám říkal, že potřeboval mít v týmu lidi, se kterými se dobře zná. Takže to dávalo smysl. A možná si řekl, že když je to vědomostní soutěž...,“ rýpla si Kubelková do Jágrových bývalých přítelkyň.

Mnohé však mohlo šokovat vyjádření moderátora Libora Boučka, který prozradil, jak celá trojice vznikla. „Byl to jeho nápad. Bavili jsme se, koho by tam chtěl mít. Nabízel jsem mu Martina Straku, ale ten má svých starostí na jiném kontinentu dost. A Jaromír sám řekl: ‚Tak co kdyby přišly moje bývalé partnerky?‘ Ptal jsem se, zda to myslí vážně a on řekl: ‚Jo, proč ne, ony mě znají‘,“ sdělil Bouček.

Následně dodal, že neuvěřitelné je spíše to, že Kubelková s Puhajkovou pozvání přijaly. „Vzaly to s obrovskou grácií a humorem. Spojení je nečeká a to, jak hodnotí Jarda jejich výkon, si myslím vejde do televizních zábavných dějin,“ dodal Bouček.

Diváci se tak mohou těšit na nejrůznější vtipkování. K němu se uchýlila Kubelková ještě před speciální show. „Říkala jsem, že náš tým nebyl kompletní: chyběla nám Andrea Verešová, Lucie Borhyová, Nicol Lenertová, Veronika Kopřivová a já nevím kdo ještě. Ale to bychom se tam všechny nevešly,“ dodala se smíchem. Trojice společně usilovala o sladkou odměnu – dvacet poctivých bábovek.

„Přáli jsme si zvítězit. Že má rád bábovky, jsem věděla. Tušila jsem, že to platí dodnes, on je v tomhle směru nenáročný,“ konstatovala Puhajková. Proti týmu Jaromíra Jágra a jeho expřítelkyň se pod vedením kapitána Vojty Kotka postaví Jaromírovi přátelé, tenista Radek Štěpánek, hokejista Jan Hlaváč a lyžařka Kateřina Neumannová.

„Měl jsem trošičku obavy, nevěděl jsem, co od toho očekávat a jak se to pojme. Ale musím říct, že Libor a štáb to udělali výborně. Udělali mi krásné přivítání, takhle už mě na stadionech nevítají. Byl jsem mile překvapený, dojalo mě to. Myslím si, že všichni, kdo tu byli, si to užili a věřím, že i televizní diváci si to užijí, protože to bylo napínavé,“ zhodnotil svoji televizní narozeninovou oslavu Jaromír Jágr.

Oslavte s námi narozeniny hokejového boha Jaromíra Jágra. Speciál oblíbené show v pátek 11. února od 20:15 moderuje Libor Bouček.

Tagy: