Nečekaná svatba herečky Anny Polívkové. Na jihu Itálie řekla „ano“ dlouho utajovanému příteli

Anna Polívková

Polívková se vdala

Herečka Anna Polívková se v sobotu na jihu Itálie provdala za ještě donedávna utajovaného přítele Giuseppeho. Informoval o tom web Blesk.cz s tím, že na svatbu dorazil i hereččin otec Bolek Polívka.

Tajná svatba se podle informací deníku Blesk.cz měla konat na pláži Jaderského moře poblíž města Bari. Dorazil i hereččin otec Bolek Polívka.

ČTÉTE TAKÉ: Vdova po psychologovi Ptáčkovi potřebuje pomoc, vznikla sbírka. Někteří lidé to kritizují

Ještě před sobotní svatbou se v pátek konala párty, na které se všichni seznamovali. Na snímcích je Polívková zachycena v bílých šatech s květy. Její přítel Giuseppe prý pochází právě z italského jihu a v Čechách působí jako obchodní manažer pivovaru.

Polívková svého přítele dlouho tajila. Jak informoval zmíněný web, poprvé se s ním na veřejnosti objevila před dvěma lety na oslavě pětasedmdesátých narozenin Jiřího Bartošky. Tehdy ho ale prezentovala jako kamaráda. Poté se objevili i na dalších akcích, nikdy však nepřiznala, že by šlo o partnera.

Mlžila i ohledně otázky na založení rodiny: „Nechci to rozhodovat za osud, uvidíme, co přijde. Už teď děti okolo sebe mám, ať už sourozence nebo synovce. Zbožňují mě a já je nemusím vychovávat. Rozdivočelé je pak vždycky vrátím rodičům. Být sestra nebo teta je také výborná role,“ sdělila.

Náznaky, že jde skutečně o partnera, přišly až na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se oba vodili za ruce, objímali se a dávali si polibky. Ani tak ale nechtěla nic upřesňovat, což potvrdila i její matka. „Anča je odmalička introvert, zvlášť, když jde o její soukromí. Showbyznys nemá ráda, i když v něm pracuje. O své práci mluvit dokáže, ale o osobním životě mlčí jako hrob. Kolikrát i přede mnou,“ řekla herečka Evelyna Steimarová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jménem Hanky konáme dobro, řekl Margita k předání daru nemocnici. Prozradil své přání

Tagy: