Hororová srážka vozu s Teslou. Po nehodě bylo auto rozdrcené, mladá žena neměla šanci přežít

K tragické nehodě došlo v pondělí brzy ráno v centru Londýna. Vůz značky Land Rover z dosud nezjištěných důvodů sjel ze silnice a vřítil se do nabíjecí stanice pro elektroauta. Auto srazilo ženu, která si zde nabíjela vozidlo. Následně Land Rover skončil na kolejích metra, zemřela v něm 20letá spolujezdkyně. Při nehodě se zranili tři lidé.

Před 4. hodinou ranní si žena nabíjela vůz značky Tesla u dokovací stanice nedaleko stranice metra Park Royal. V tu chvíli se však do stejných míst vřítil Land Rover, který prorazil kovové bariéry. Mohutné SUV do vozu vrazilo a následně spadlo na koleje metra linky Piccadilly.

Na místě zemřela 20letá žena, která seděla v Land Roveru na místě spolujezdce. Další dva lidé, kteří byli ve voze, skončili s vážnými zraněními v nemocnici. Žena, která seděla v nabíjející se Tesle, utrpěla lehčí zranění. „Pokud nedošlo ke katastrofálnímu mechanickému selhání, budeme hledat, jestli se na nehodě nepodílel alkohol. Tesla nebyla na silnici, vjel do ní v rychlosti Land Rover, který prorazil kovové bariéry,“ uvedli policisté.

Místní obyvatelé si nehody takřka nevšimli. Jejich pozornost přilákaly až zvuky sirén a blikající majáky záchranářů. „Nehodu jsem neslyšela, ale pak nás vzbudily sirény. Když jsem se podívala z okna, viděla jsem modrá světla. Bylo to děsivé,“ svěřila se webu Daily Mail jedna z obyvatelek okolí. Kvůli nehodě byl přerušen provoz metra i část silnice, z níž Land Rover sjel.

„Muž a žena z vozu Land Rover byli před převozem do nemocnice ošetřeni na místě záchranáři. Žena v Tesle utrpěla zranění, která nejsou vážná,“ dodali policisté. Manažer londýnského metra doplnil, že vlak do vozidla nenarazil. V době, kdy k nehodě došlo, žádné železniční spoje nejezdily a neprobíhaly ani technické práce na trati.

Tagy: