Jsem celoživotní outsider, říká Genzer. Popsal, jak musel před lety bojovat o život

Richard Genzer v pořadu Nový den

Richard Genzer před deseti lety bojoval o život. Během dovolené na Kapverdách ho totiž smetla vlna v moři. Měl čtyři zlomeniny v obličeji a prasklé patro. Strach z vody ale prý rozhodně nemá. Stále se věnuje rybaření a nějaký čas žil na hausbótu. Řekl to v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

„Před lety mě vytáhli z vody skoro utopeného. Vzala mě vlna v moři a omlátila mě o dno. Měl jsem čtyři zlomeniny a prasklé patro,“ řekl ve vysílání CNN Prima NEWS Genzer.

Ačkoliv měl s vodou špatné zkušenosti, fobie se ho prý rozhodně nezmocnila. Naopak. „Když spadneš z koně, tak jediné, co máš potom rád, je koňský salám, a k ježdění se znovu nevrátíš. Je to zvláštní, ale voda mě znovu přitáhla,“ vylíčil 55letý herec. Vrátil se k rybaření a dokonce nějaký čas žil na hausbótu.

„Občas tam přespím, což mě moc baví. Zvlášť po ránu, když je tam mlha a kolem proplouvají labutě,“ řekl známý bavič.

Spolupráce se Suchánkem je jako manželství

Richard Genzer spolu s kolegou Michalem Suchánkem patří mezi nejoblíbenější baviče. „Spolupracujeme už řadu let. Je to jako manželství, vždycky jeden musí ustoupit a ten druhý štěká. Teď se s Michalem vídáme na Partičce,“ dodal.

Genzer ve vysílání CNN Prima NEWS promluvil také o svých plánech na léto. Rád by vyrazil na dovolenou s přítelkyní, jinak má ale spoustu pracovních povinností. Kromě improvizační show Partičky ho mohou diváci vidět také v pořadu Inkognito na Primě. „Jsem tam jako host… Takový outsider, ale to mám celoživotně. Přijde mi to fajn,“ uvedl Genzer. Podle něj ho kvůli tomu lidé rozhodně nemusí litovat. „Buďte v klidu. Ti hezčí a chytřejší mají stejný prachy jako my oškliví,“ vtipkoval s humorem sobě vlastním.

Tagy: