Kinaři hlásí plné sály. Kazmův film bourá české biografy už měsíc před premiérou

ONEMANSHOW: The Movie

Kazmův film láme rekordy ještě před premiérou

Je to jen pár týdnů, co Kazma oznámil, že se chystá svým filmem ONEMANSHOW: The Movie zbourat kina. A necelých čtyřiadvacet hodin od spuštění předprodeje stačilo na to, aby se mu to už měsíc před premiérou povedlo.

Přestože dosud nikdo netuší, o čem Kazmův utajovaný film bude, lístky jdou na dračku. Už měsíc před premiérou můžeme hovořit o výjimečných počtech prodaných vstupenek. Kina po celé České republice hlásí, že mají téměř vyprodáno, a přidávají další místa, aby se připravila na srpnový nápor diváků.

Film trhá rekordy v předprodejích

„Zájem o předprodej během prvního dne byl enormní a první projekce byly téměř okamžitě vyprodané. Momentálně přidáváme další sály ve všech našich multiplexech. Zájem diváků je rekordní a předčil veškerá naše očekávání,“ uvedla v prohlášení síť kin Cinema City.

Stejný nápor diváků zaznamenala i síť multikin CineStar: „Zaznamenali jsme za první den takový počet prodaných vstupenek, že se zdá, že půjde o diváckou událost léta a možná i celého roku,“ potvrdil obchodní a marketingový ředitel CineStaru Tomáš Volt.

„Předprodeje jdou doslova na dračku. Nic podobného česká kina dlouho nezažila,“ říká ředitel Martin Palán, ředitel Bontonfilmu. „Náš odhad je, že se jen během prvního dne prodalo přes 50 000 vstupenek, což je na český film nevídané. Taková čísla dělají obvykle jen ty největší zahraniční blockbustery jako Star Wars, Harry Potter nebo Avatar,“ dodal.

Za úspěchem tohoto velkolepého projektu pravděpodobně stojí nejen očekávaná kontroverze, jež je Kazmovou oblíbenou disciplínou, ale i pořádná dávka tajemství, která se okolo filmu točí. Součástí filmového zážitku má být údajně i nějaká velká hra v realitě, o které se mají diváci dozvědět až v kině.

Když se nedostanete na premiéru, nevadí, říká Kazma

„Když se nedostanete na premiéru 17. srpna, vůbec to nevadí. Film poběží v kinech několik týdnů a můžete si bez obav rezervovat místa i na pozdější projekce. Je pro každého, kdo si chce z kina odnést dosud nevídaný zážitek. A ten si odnese každý, kdo se na něj přijde podívat, ať už to bude kdykoliv, klidně i za měsíc. Důležité je přijít do kina, to je součástí toho unikátního zážitku. Nicméně jako v životě, i tady čas hraje svoji roli. A čím dřív do něj přijdete, tím silnější bude váš zážitek, proto bych neváhal…“ naznačil Kazma s tajemností jemu vlastní.

Připomeňte si reportáž z Karlových Varů, na které redakce pořadu Showtime vyzpovídala Kazmu:

Tagy: