Tajemství Kazmova očekávaného filmu se pomalu odhaluje: Plakát už je na světě

ONEMANSHOW: The Movie

U Lysé nad Labem se objevila záhadná betonová stavba

Premiéra ONEMANSHOW: The Movie, jednoho z nejočekávanějších českých filmů letošního roku, se blíží. Kazma a spol., kteří za přísně a dlouho střeženým projektem stojí, slibují neobvyklý zážitek vymykající se zvyklostem kin. Jeho obsah diváci poznají 17. srpna, kdy se snímek poprvé objeví na plátnech po celém Česku. Existují však náznaky, které mohou napovědět.

Plakát, který je doslova za miliony, symbolizuje počátek odpočtu do premiéry a vypadá to, že Kazma nenechal nic náhodě. Vizuál totiž svěřil jednomu z předních českých designérů, Lukáši Veverkovi, který má na svém kontě, kromě dalších ocenění, i Českého lva za filmový plakát.

Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na 72 milionů korun a tvůrci slibují unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila.

ČTĚTE VÍCE: Další den festivalu. Ve Varech přistál McGregor, fanoušci ho už očekávají

„Focení probíhalo v nestandardních podmínkách, všichni jsme museli odevzdat mobilní telefony, nikdo nesměl dovnitř ani ven. Celé studio hlídala bezpečnostní agentura, protože se fotilo s reálnými penězi. Víc vám k tomu bohužel nemohu říct, všichni máme podepsanou mlčenlivost,“ vyjádřil se autor vizuálu Veverka.

Svůj až dosud největší projekt pod hlavičkou ONEMANSHOW se Kazma historicky poprvé rozhodl ukázat celé republice přímo na stříbrném plátně kin. Jeho slavné kousky a skandály trhaly na internetu milionové rekordy v počtu zhlédnutí a ohromovaly diváky svou drzostí. Mezi nejvýraznější akce patří nabourání se do pořadu Prostřeno, nastrčení falešného Jima Carreyho na galavečer Českých lvů nebo infiltrace na stadion finále MS v Rusku uvnitř kufru jednoho z výstavních vozů. Teď přichází Kazma se svou legendární ONEMANSHOW v plnohodnotném celovečerním formátu a podle svých slov se chystá zbourat česká kina.

Na čem Kazma a jeho obávaný tým pracovali déle než čtyři roky, koho zase napálil a o jak velký skandál půjde tentokrát, mohou Kazmovi fanoušci pouze spekulovat. Celý projekt provázejí zvláštní bezpečnostní opatření, celovečerní podoba internetového fenoménu budí velká očekávání a má nakročeno na filmovou událost roku.

Tajemné monumenty po celé republice

Lidé si pak myslí, že s filmem budou nějak souviset i symboly, které se objevují po celém Česku. Jeden takový se objevil i u Lysé nad Labem. Obří monument se skládá z 90 betonových kvádrů, na kterých jsou namalovány různé symboly. Jejich význam ale nikdo nezná. Nad kostkami se pak tyčí přes deset metrů vysoký betonový sloup, na kterém je odpočet a který v noci září do dálky.

Lidem záhadná stavba vrtá hlavou. „Když jsme to poprvé viděli s dcerami na internetu, tak jsme si myslely, že je to nějaké voodoo nebo sekta,“ popsala pro CNN Prima NEWS jedna z místních. „Děti v tom pořád leží, pořád něco luští. Jsme tu podruhé a nedám nám to spát,“ dodal další.

O samotném ději filmu zatím tvůrci mlčí. Všichni, kdo se na něm podíleli, mají podepsanou přísnou mlčenlivost a tato strategie ještě více zvyšuje napětí, které kolem Kazmova filmu panuje. Brzy by měl být spuštěn předprodej vstupenek a vše naznačuje tomu, že 17. srpna je datum, které bychom si měli všichni zapamatovat.

Tagy: