Koncert Jonas Brothers v O2 areně přerušilo obtěžování laserem. Zpěvák odešel z pódia

Koncert populární americké skupiny Jonas Brothers, která v úterý vystoupila v pražské O2 areně, přerušil útok laserem. Jeden z diváků si měl na vystoupení přinést laserové ukazovátko a oslňovat s ním zpěváka Nicka Jonese. Ten zpanikařil a z pódia utekl. Koncert musel být na okamžik přerušen. Incident pro CNN Prima NEWS potvrdil policejní mluvčí Jan Rybanský.

„Dostali jsme informaci o tom, že koncert v pražské O2 areně byl přerušen, protože jeden z diváků laserem oslňoval zpěváky. Situaci řeší pořadatel akce, kterému jsme sdělili, že může celý incident na policii oznámit,“ řekl Rybanský pro CNN Prima NEWS. Poté, co ochranka vyvedla delikventa z publika, vystoupení pokračovalo dál bez komplikací.

ČTĚTE TAKÉ: Jsem jak přejetá kamionem. Potřebuji si dát pauzu, ozvala se Krainová po operaci

„Najednou přestala hrát hudba, kapela zmizela a viděli jsme, jak securiťáci běží do zákulisí. Pár minut bylo ticho. Zavládla tu lehká panika, protože nikdo nevěděl, co se stalo,“ popsala jedna z účastnic situaci podle webu Refresher.

„Chvíli nato se ozval hlas v češtině, že koncert bude pokračovat jen v případě, že nikdo nebude používat laser. Po pár minutách se kapela vrátila na pódium a vše pokračovalo bez problému, dodala.

Jonas Brothers vystoupili v Praze společně s předskokankou Mimi Webb, kterou si posluchači pamatují díky písním Good Without nebo Dumb Love. Bratrské trio společně v srpnu vyjelo na celosvětové tour – v  jejím rámci vystoupilo poprvé v Polsku, Rakousku nebo České republice.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Na rozdíl od Anny K. se svatby dočkala po pár týdnech. Kdo je Varteckého novomanželka?

Tagy:
hudba laser koncert CNN Prima NEWS hudební skupina Česko Praha O₂ arena hudební vystoupení Jonas Brothers hudební žánr umění a zábava umění, kultura, zábava a média Mimi Webb