Konec průtahů, vše je dojednáno. Vémolu čeká boxerský souboj s Marpem v květnu

Karlose Vémolu čeká boxerská bitva s Marpem.

Termín očekávaného zápasu mezi Vémolou a Marpem dojednán

Očekávaný největší tuzemský „money fight“ mezi slavným českým MMA zápasníkem Karlosem Vémolou a rapperem Marpem byl několikrát odložen hlavně kvůli zdravotnímu stavu „Terminátora“. Nyní se však veterán organizace UFC cítí připravený, a tak společně se soupeřem podepsali smlouvu, kterou se zavazují k zápasu s termínem 21. května. Dvojice to potvrdila exkluzivně pro CNN Prima NEWS.

Otakar Petřina, alias Marpo, několikrát nařkl Vémolu z toho, že se chce boxerskému souboji vyhnout. „Buď chlap a přijmi ten zápas. Už jsme prodali tisíce lístků na ten zápas a myslím si, že by to lidi velmi zklamalo je takhle vyfa*ovat a říct, že to nebereš,“ vzkázal před pád dny na instagramovém profilu rapper.

A to ve chvíli, kdy měl jako první podepsáno s organizací Oktagon, pod jejíž hlavičkou se má dlouho plánovaný souboj uskutečnit. Vémola čekal na výsledky vyšetření zraněné ruky, začal trénovat a z výzvy nehodlá vycouvat. Už je jasné, že se do ringu postaví. „V momentně, kdy jsem se dozvěděl, že Marpo podepsal, tak jsem běžel a udělal to stejné. Jsme ready,“ prozradil pro CNN Prima NEWS.

O2 aréna bude hostit zápas – který je titulovaný jako největší tuzemský „money fight“ v historii, tedy nejvýdělečnější bitva – 21. května. „Od rána do večera budu zavřený v gymu. Budu trénovat a užívat si to, co jsem teď nemohl dělat. Budu dohánět to, aby v květnu padl můj první životní knockout. A aby Marpo zaplavil české bulváry tím, jak se nechal knockoutovat.“

Soupeř má jiný názor. „Karlos dostane knockout, to je jasné,“ kontroval s úsměvem Marpo.

Tagy:
box Marpo CNN Prima NEWS Karlos Vémola sport Oktagon MMA Otakar Peřina sportovní soutěž Ultimate Fighting Championship