Konec všech nadějí. Hollywoodská herečka Anne Hecheová zemřela, odpojili ji od přístrojů

Hollywoodská herečka Anne Hecheová zemřela na následky zranění po autonehodě.

Zemřela hollywoodská herečka Anne Hecheová

Americká herečka Anne Hecheová, která minulý týden narazila se svým autem do budovy, zemřela na následky svých zranění. Prodělala mozkovou smrt a neměla šanci na uzdravení, lékaři ji proto odpojili od přístrojů. Úmrtí herečky oznámila její přítelkyně Nancy Davisová, informaci poté potvrdila rodina Hecheové pro deník The Guardian.

„Nebe má nového anděla. Moje milující, laskavá, zábavná, roztomilá a krásná přítelkyně Anne Hecheová odešla do nebe. Bude mi strašně chybět a budu si vážit všech krásných vzpomínek, které jsme spolu prožily,“ napsala filantropka Nancy Davisová na sociálních sítích. Úmrtí herečky potvrdila také rodina Hecheové, uvedl deník The Guardian.

Okolnosti nehody v Mar Vista v Los Angeles stále vyšetřuje policie. Předběžné krevní testy odhalily v krvi Anne Hecheové stopy narkotik. Následovat tak budou ještě další testy, které odhalí, zda byly látky v hereččině krvi již před nehodou. Mluvčí losangeleské policie pak webu Sky News potvrdil, že nehoda je vyšetřována jako dopravní kolize pod vlivem alkoholu.

Podle policie vůz vjel devět metrů do nitra dvoupodlažního domu, kde vybuchl v plamenech. Dům je nyní neobyvatelný. Anne Hecheová si přála, aby se po smrti stala dárkyní orgánů. Lékaři ji proto drželi na ventilátoru, aby zjistili, zda budou její orgány vhodné pro záchranu jiných pacientů.

„Chceme poděkovat všem za laskavá přání a modlitby za Annino zotavení, stejně jako obětavému personálu a sestřičkám,“ napsala rodina Hecheové ve veřejném prohlášení.

Zahrála si s Deppem i Fordem

Rodačka z Ohia se v 80. letech v USA proslavila v seriálu Another World, za který si odnesla tři ceny Emmy. Ve filmu se začala objevovat v 90. letech, byla k vidění po boku Tommyho Lee Jonese v dobrodružné Sopce, vedle Johnnyho Deppa v mafiánském dramatu Krycí jméno Donnie Brasco, hrála s Harrisonem Fordem v romantické komedii Šest dní, sedm nocí, ale také v hororu Tajemství loňského léta.

V televizi se objevila v oblíbených seriálech Ally McBealová, Plastická chirurgie či Muži na stromech. V letech 1997 až 2000 žila se svojí hereckou kolegyní a moderátorkou Ellen DeGeneresovou, později se provdala a pak i rozvedla. Má dvě děti.

Tagy: