Koukalová o exmanželovi: Vycítil šanci, musím dát okolí za pravdu. Popsala nový vztah

Koukalovi na Sportovci roku

Jmenuje se Miloš a známe se už několik let, prozradila Gabriela Koukalová o svém novém partnerovi pro pořad SHOWTIME na CNN Prima NEWS, který také moderuje. Bývalá biatlonistka už s přítelem plánuje společnou budoucnost. A svěřila se, že s exmanželem Petrem Koukalem musela dát za pravdu okolí, které ji od něj odrazovalo.

Koukalová v současnoti prožívá velmi šťastné období – i díky moderování pořadu SHOWTIME, v němž se znovu našla. „Je to provázeno spoustou hodin, kdy jsem se zaměřovala na to, abych odváděla svoji práci co nejlépe, jako to bylo dříve ve sportu,“ prohlásila bývalá biatlonistka pro SHOWTIME.

Od práce si ale před několika dny odskočila na hory do italského Livigna, odkud sdílela rozesmátá videa. Kromě kamarádů tam vyrazila právě i s novým přítelem. „Známe se už několik let, byli jsme hodně blízcí přátelé. Jmenuje se Miloš. Spoustu posledních let pracoval v gastronomii, jeho rodina má nějaké podniky,“ popsala Koukalová.

Na jídlo a svůj kuchařský um měl také Miloš krásnou moderátorku částečně „sbalit“. Na novém partnerovi ale Koukalové imponuje i to, že se ji nesnaží předělat a bere ji, jaká je. Navíc prý umí dobře naslouchat, je pozorný a mají mnoho společného.

Že je vztah opravdu vážný, dokládá i fakt, že už spolu partneři prakticky bydlí. O svatbě ale zatím Koukalová slyšet nechce. „Po zkušenostech z minulosti nejsem svatbám úplně nakloněna. V tomhle směru bych rozhodně nepospíchala. Ale společnou budoucnost plánujeme,“ ujistila.

Měla jsem zavřené oči, říká Koukalová o exmanželovi

„Minulými zkušenostmi“ narážela na nevyvedené manželství s badmintonistou Petrem Koukalem, které se loni po čtyřech letech rozpadlo. Nyní má ale bývalá biatlonistka znovu skvělý důvod k úsměvu. Přestože se úspěšná sportovkyně snažila si na vztah uchovat hlavně hezké vzpomínky a doufala, že se s exmanželem dohodnou, ukázalo se, že majetkové vypořádání po rozvodu tak jednoduché nebude.

„Čím delší čas od rozvodu uplynul, jsem do jisté míry víc a víc zklamaná. Pořád jsem věřila, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidé, ale teď ten pocit nemám. Je mi to až nepříjemné, jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy a ocenění. Dospělo to do fáze, kdy si oba musíme brát právního zástupce, takže v klidu to asi neproběhne,“ přiznala Koukalová.

Zpětně prý bývalou biatlonistku mrzí, že vůbec něco takového dopustila. „Ten druhý člověk v podstatě jen vycítil šanci, asi mě uměl docela dobře přečíst. Je to pro mě cenná zkušenost, ale nechci to jakkoliv hodnotit. Teď jsem bohatší o spoustu zkušeností a věřím, že mě to hodně posílilo. Mrzí mě, že musím dát mnoha lidem kolem mě za pravdu, ale dneska si uvědomuju, jak jsem měla zavřené oči,“ dodala Koukalová.

Tagy: