Krampol otevřeně promluvil o mladé přítelkyni. Proč ukončil spolupráci s Bubílkovou?

Jiří Krampol a Kateřina Bláhová

7 pádů Honzy Dědka II (5) - Jiří Krampol

Ta zpráva šokovala celý národ. Bulvární média informovala o tom, že třiaosmdesátiletý herec Jiří Krampol randí s pětadvacetiletou mladou herečkou Kateřinou Bláhovou. Jaká je pravda? A je právě tato žena důvodem, proč ukončil spolupráci se Zuzanou Bubílkovou, s níž byl předtím rovněž spojován? Herec pro CNN Prima NEWS prozradil, jak se věci mají.

Když Jiří Krampol vyvedl do společnosti zrzavou krásku Kateřinu Bláhovou, která si zahrála například v seriálu Modrý kód TV Prima, a kolegům ji představoval jako svou přítelkyni, bylo z toho velké haló. Dokonce se psalo o tom, že si ji nastěhoval k sobě domů a sdílejí jednu domácnost. Že by se herec dal dohromady s o téměř šedesát let mladší dívkou, bylo pro všechny velkým překvapením. Ve skutečnosti je ale všechno jinak.

„Zaskočilo mě, když jsem si pak přečetl, že spolu tvoříme pár. To je naprostá blbost! Je to krásná a bezvadná holka, ale náš vztah je čistě pracovní. Spolupracuje se mnou na mém životopisném filmu s názvem Život je sranda, trávíme teď spolu hodně času, ale to je celé. Ona už je navíc šťastně zadaná, má svého přítele. O to víc mě štve, co se teď v médiích o nás objevilo,“ uvedl Krampol.

S Bubílkovou to byl omyl, tvrdí

Stejně tak ho mrzelo, když se krátce po smrti jeho milované manželky Hany začaly šířit zvěsti, že má mít poměr s kolegyní Zuzanou Bubílkovou. „Měli jsme pořad, s kterým jsme jezdili, točili pro televizi, ale rozhodně mezi námi nic nebylo. Spolupráce už skončila. Je to minulost. Ona má jiný druh humoru než já, nejde to k sobě. Jí je blízká politická satira, kterou dělala už se Šimkem, a dělá to výborně. Mně to ale blízké není. Uvědomil jsem si to bohužel až pozdě a považuji to za svůj velký omyl,“ prohlásil Krampol.

Herec se smiřuje s tím, že už zůstane sám. „Mám pár kamarádek, s kterými se rád vídám a je mi s nimi fajn. V mém věku už nikoho nehledám. Těším se na práci, která mě čeká. Jen, aby vydrželo zdraví,“ uzavřel Krampol.

Tagy: