Mířil jsem na druhý břeh. Krampol promluvil o ohrožení na životě i selhávání ledvin

Jiří Krampol strávil konec roku v nemocnici.

Krampol řešil problémy s ledvinami

Herec Jiří Krampol promluvil o vážných zdravotních potížích, které prodělal po prosincovém kolapsu. Přiznal, že mu selhávaly ledviny a měl problémy se srdcem. Nyní se prý jeho stav zlepšil.

„Selhávaly mi ledviny a já už mířil na druhý břeh,“ popsal třiaosmdesátiletý Krampol zdravotní komplikace, které ho poslední měsíce provázely.

Pravděpodobně v důsledku zápalu plic spojeného se srdečním kolapsem mu začaly selhávat životně důležité orgány. „Nepracovaly, jak mají. Měl jsem hrozné výsledky testů,“ prozradil.

Přiznal také, že mu plíce pracovaly pouze na dvacet procent a neokysličovala se mu krev. Život herci zachránil nový kardiostimulátor a léky na ledviny. Podle posledních testů se jeho stav zlepšuje.

„Vrátili mě do života. Mluvili jsme o tom, že se mi činnost vnitřních orgánů zlepšila o sto procent. Nejlépe to pociťuju na chůzi. Nezadýchávám se,“ prozradil deníku Blesk. „Děkuju profesoru Špačkovi a lidem z jeho oddělení,“ dodal Krampol.

Oblíbený herec a moderátor prodělal v prosinci zdravotní kolaps a musel být hospitalizován „Mně opravdu bylo strašně, myslel jsem, že je to konečná“ řekl tehdy.

Nyní se herec věnuje natáčení dokumentu Život je sranda, který o něm vzniká.

Tagy: