Krásky Lili a Sára z Home4Pets hledají nové domovy

Prima Mazlíček: Inzerce 10. díl

Pořídit si zvíře je velká zodpovědnost a ta by měla ustoupit našemu rozmaru. Každé zvíře je jiné a každé tak potřebuje jinou péči. Je důležité si pořízení mazlíčka poctivě promyslet, protože s vámi stráví klidně i patnáct let života.

Cleo našel domov těsně před vysíláním našeho pořadu. Přejeme tak jemu i jeho novým majitelům mnoho společných pohodových let.

Sára

Představujeme vám tedy Sáru. Roční černou holčičku. Je to jedním slovem pohodářka. Sára nemá problém se psy ani fenkami. Stejně tak miluje lidi a moc by si přála nějakého toho člověka jen pro sebe.

Lili

Druhá holka je Lili. Tříletá kříženka žila celý svůj dosavadní život v místnosti dva na dva metry. Nyní si ale užívá to, že má svůj výběh a prostor. Miluje procházky. Má ráda lidi a vychází i se psy. Potřebuje jen trochu času a trpělivosti.

Lili i Sára čekají kousek od Prahy v útulku Home4Pets, kam je můžete přijít vyvenčit a seznámit se. Podrobnosti o adopci na webu a Facebooku Prima Mazlíček.

Home4Pets

Babice-Dařbož, 251 68, Řehenice

Út–ne: 13–16h.

Telefon: 774 706 026

Nezapomeňte s námi a partnerem pořadu společností Nativia, soutěžit o vouchery na nákup krmiva pro vaše čtyřnohé mazlíčky.

Malí, velcí, štěňata i zasloužilí senioři – zkrátka všichni psi si rádi pochutnají na misce plné dobrot! A my pro vás...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, June 4, 2022

Tagy: