Kraus radil po show zlatému Fuksovi: Hatery neřešte, přes ty se jde dál, jinak vás zadusí

Olympijský šampion Martin Fuksa byl hostem Show Jana Krause

Zítra si nalakuju nehty, vtipkoval Kraus po show s Fuksou

Novou sezónu odstartovalo olympijské zlato. V show Jana Krause byl ve středu večer prvním hostem olympijský šampion z Paříže Martin Fuksa. Ten byl z přivítání v pořadu nadšený. Nyní je kanoista všemi chválen, ještě před olympiádou ale zažil vlnu posměchu a kritiky kvůli olympijské kolekci, kterou hrdě předváděl. „Hateři, to je něco, po čem jdete dál, jinak vás zadusej,“ radil Kraus Fuksovi v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Olympijský šampion Martin Fuksa byl prvním hostem v nové sezóně pořadu Show Jana Krause. A navíc byl přivítán s velkou parádou – výbuchy konfet, velký dort a uznání od moderátora.

ČTĚTE TAKÉ: Bijec Vémola si vyzkoušel disciplínu olympijského vítěze Fuksy. Padal, ale nevzdával se

„No, jako nečekal jsem to. Byl to masakr, když bouchly ty konfety, k tomu ještě ten dort. Skvělý a děkuju,“ komentoval přivítání v show zlatý kanoista: „Od doby, kdy se mi povedlo vyhrát tento závod, tak vidím, jak lidi fakt fanděj a je to ohromně milý. Mám radost, že to takhle se mnou někdo prožívá. Děkuju za to.“

Podle moderátora bylo mimořádné přivítání prvního hosta na místě. „Na olympiádě jsme měli pár úžasných výsledků a pan Fuksa je jeden z nich. Pro nás byla velká radost a čest, že jsme mohli začít sezónu zrovna s ním. Tady moc olympijských vítězů po letošní olympiádě není,“ uvedl Kraus v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

V rámci rozhovoru v Show se moderátor snažil v žertu přesvědčit Fuksu, aby mu daroval svou medaili. Ale nevyšlo to.

„Podívejte, s tím nic nenaděláte, někdo na těch cetkách strašně lpí. Někdo vám to dá pro potěchu. No, tak tady s panem kolegou jsme se nedomluvili,“ žertoval dál Kraus po natáčení.

Fuksa byl z návštěvy pořadu nadšený. „V první řadě jsem byl moc rád, že jsem konečně dosáhl toho, že jsem byl pozván. Samozřejmě, že na show koukám,“ popsal Fuksa, co pro něj pozvánka do slavného pořadu znamenala. „A bylo to trošku jako před závodem. V zákulisí jsem byl lehce nervózní, ale pak si myslím, že to ze mě po pár vteřinách spadlo a doufám, že jsem nemlel úplný blbosti.“

Ač se v současnosti Fuksa díky úspěchu v Paříži setkává jen s chválou a nadšením, před olympiádou zažil i vlnu nepříjemné kritiky, když hrdě prezentoval olympijskou kolekci. To ale Krause nepřekvapilo.

„S tím musíte počítat dopředu. Češi jsou velmi konzervativní a jakmile něco změníte, co má souvislost s národním cítěním, tak jsou velmi citliví. A na druhou stranu, pak jsem to viděl v časopise Time jako jeden z nejlepších návrhů. To už tady v médiích tak vidět nebylo,“ komentoval moderátor.

„A pokud mluvíte o haterech… To je stejný, jako kdybyste se vydal na cestu a pak se zaobíral tím, jaké byly tou cestou kameny, že tam byla sláma,“ radil Kraus Fuksovi: „To je bezcenný. Hateři, to je něco, po čem jdete dál. A pokud jim dáváte váhu, tak vás zadusej.“

Dalším z témat v Show Jana Krause byly Fuksovy nalakované nehty. Olympionik proto moderátorovi daroval zlatý třpytivý lak. A kdy jej Jan Kraus použije? „Zítra ráno budu zlatej. On má medaili, já budu mít alespoň nehty. Taková tragédie, ale co s tím?“ odpověděl s pousmáním.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bijec Vémola si vyzkoušel disciplínu olympijského vítěze Fuksy. Padal, ale nevzdával se

Tagy:
rozhovor Olympijské hry Paříž Show Jana Krause Jan Kraus CNN Prima NEWS sport televizní show Martin Fuksa umění, kultura, zábava a média společenská rubrika sportovní disciplína