Jsem stresař, přiznává žena hokejisty Krejčíka. Prozradila, jak s mužem komunikuje před zápasy

Alžběta Krejčík, manželka hokejového reprezentanta Jakuba Krejčíka

Co Čech, to trenér (18.5.2024)

Kontakt s manželem je teď hodně omezený, před zápasem se snažím s ním moc nekomunikovat, abych na něj nepřenesla svou nervozitu, popsala v pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS Alžběta Krejčík, manželka hokejového reprezentanta Jakuba Krejčíka. Prozradila také, jestli manželovi vyčítá chyby nebo jestli v týmu funguje mezi hráči rivalita.

Hokejové mistrovství sice začalo minulý pátek, hráči se ale museli hlásit na hotelu už v úterý. „Snaží se tam teď trávit většinu času, aby měl klid se soustředit, takže náš kontakt je omezený,“ popsala Krejčík. Doplnila, že rozhodnutí svého muže naprosto respektuje.

ČTĚTE TAKÉ: Nečas se připojil k týmu, nastoupit chce už proti Britům. Prozradil, jaké bude mít číslo dresu

Krejčík chodí pravidelně na všechny zápasy, její nervozita ale neklesá. „Jsem stresař, takže se snažím s manželem předtím moc nekomunikovat, abych na něj svou nervozitu nepřenesla,“ popsala partnerka hokejisty. I přesto mu ale před zápasem vždy alespoň krátce napíše, aby mu popřála hodně štěstí.

Chyby svému partnerovi už nevyčítá, i když společně nad nimi diskutují dále. „Od té doby, co jsme jednou ve Švédsku hrály spolu s dalšími partnerkami regulérní hokejový zápas, třikrát 20 minut, vyzkoušela jsem si, jaké to je, jen vystřelit na bránu nebo dobruslit rychle puk,“ popsala Krejčík.

Prozradila také, jaká funguje v týmu mezi hráči nálada, případně rivalita. „V národním týmu je to specifické tím, že všichni přijedou reprezentovat Českou republiku a dotáhnout to co nejdále, takže rivalita mezi nimi nepanuje,“ přiblížila. Dodala, že skvělou náladu mezi nimi vnímá i na zápasech: „Je vidět, že si navzájem přejí. Například, když dal Libor Hájek gól, všichni na střídačce si s ním plácali, takhle by to mělo vypadat.“

Celý rozhovor v pořadu Co Čech, to trenér! s Alžbětou Krejčík o vztazích mezi partnerkami hokejistů či Jakubu Nečasovi si pusťte ve videu výše.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Musíte se vyvětrat, říká Hašek o volném dni hokejistů. Rusko by si přál zpět, ale ne teď

Tagy:
Švédsko hokejista manželé hokej Česko Rusko Co Čech, to trenér! Libor Hájek nervozita Jakub Krejčík Jakub Nečas