Mladou maminku zkopal na stanici tramvaje v Brně agresivní pár. Policie má video, hledá svědky

Kamerový záznam z tramvaje po napadení mladé žen v Brně

Napadení mladé ženy v Brně

Agresivní pár zmlátil mladou maminku na zastávce tramvaje v Brně tak, že po útoku musela vyhledat lékaře. Policii se podařilo zajistit kamerový záznam z přijíždějící tramvaje. Ten nyní zveřejnila a prosí veřejnost o pomoc.

Nepříjemnou zkušenost si prožila v prosinci loňského roku v brněnských Bohunicích mladá žena, která se vracela z firemního večírku. Na zastávce Vsetínská čekala na příjezd tramvaje, na kterou po chvíli přišel mladý pár. Měl se chovat velmi hlučně a čekající ženu bezdůvodně napadal, nejprve verbálně a později i fyzicky.

ČTĚTE TAKÉ: Recidivista z Jablonecka udusil tetu a vytrhal jí zlaté zuby. Mám debilní povahu, hájil se

„Agresivní žena za podpory svého druha měla poškozenou srazit k zemi a tam do ní kopat. Napadená žena se pod přívalem ran a kopů velmi bála o své zdraví a agresorku prosila, aby ji nechala, že má doma malé děti. Útok však ukončil až následný příjezd tramvaje,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka na webu.

Napadená žena musela po útoku vyhledat lékařské ošetření. Policisté případ prověřují pro podezření z trestného činu vydírání a ublížení na zdraví.

Kriminalistům podařilo zajistit kamerový záznam z tramvaje, který nyní zveřejnili. Podle Chaloupky zachycuje osoby, se kterými by policisté potřebovali mluvit, mohou jim totiž k případu podat důležité informace.

„Pokud osoby na videu poznáváte, volejte na linku 158. Na stejném čísle se policistům mohou přihlásit také další případní svědkové,“ dodal mluvčí.

Tagy: