Populární DJ rozpůlil sportovní vůz o svodidla. Jel rychlostí 200 km/h, uvnitř měl milenku

Na italské dálnici došlo během velikonočního víkendu k tragické nehodě. Při dvousetkilometrové rychlosti havaroval DJ Hysni Qestaj původem z Kosova. Jeho sportovní vůz Ferrari GTC4 skončil v plamenech rozdělené na dvě části. Spolu s ním cestovala v autě žena, která měla být jeho milenkou. Oba nehodu nepřežili.

DJ Hysni Qestaj, vystupující pod přezdívkou Dj Style Q, hrál v neděli ve švýcarském Sionu. Jen pár hodin poté ale havaroval na italské dálnici, kde se svým Ferrari GTC4 narazil při dvousetkilometrové rychlosti do svodidel. Auto zůstalo rozdělené na dvě části ve vzdálenosti několika metrů od sebe, přičemž jednu z nich zachvátily plameny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vážná nehoda dvou aut na Plzeňsku. Zranilo se pět dospělých, malé dítě je v kritickém stavu

Čtyřicetiletý Hysni Qestaj neměl šanci nehodu přežít. Příčina nehody je předmětem vyšetřování. Podle italského webu torinocronaca.it mohla ale hrát roli únava.

Incidente Santhià, Ferrari a 250 km/h: si è spezzata a metà, test Dna per identificare i 2 passeggeri Servirà un test...

Posted by Sharing TV on Tuesday, April 2, 2024

Na sedadle seděla žena, jejíž totožnost zatím nebyla zveřejněna. Podle italských médií se ale mohlo jednat o milenku, jelikož Qestajova žena spolu s dětmi ve věku 11 a 14 let byla v Kosovu.

Populární DJ vystupoval v Albánii, Švýcarsku, Německu, ale také v Americe. Jeho bratr Agimi ho popsal jako „nejmilovanějšího člověka, kterého zná“ a „úžasného a pozitivního bratra“, informuje web SOT.

Qestaj pocházel z obce Junik. „Náš krajan Hysni Qestaj přišel o život při vážné dopravní nehodě. Sdílíme bolest s rodinou. Ať na něj vždy vzpomínáme s úctou a láskou,“ uvedl starosta Ruzhdi Shehu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Další hrozivá nehoda autobusu v Německu. Přes 20 studentů se zranilo

Tagy: