Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, který zemřel v centru Prahy. Poznáte ho?

Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, který zemřel 14. října po převozu do nemocnice. Jelikož u sebe muž neměl žádné doklady, žádá policie o pomoc veřejnost. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158.

Do jedné z pražských nemocnic byl ve čtvrtek 14. října v ranních hodinách převezen muž, jehož bezvládné tělo bylo nalezeno v parku U Sovových mlýnů v centru Prahy. O několik hodin později lékař konstatoval smrt, zároveň vyloučil cizí zavinění. Jako příčinu smrti lékař určil zdravotní komplikace.

Od té doby pražští kriminalisté bezvýsledně zjišťují mužovu totožnost. Zemřelý u sebe totiž neměl žádné doklady či jiné dokumenty nebo věci, které by jeho totožnost odhalily. Bez výsledku zůstaly i kontrolní daktyloskopické otisky prstů muže.

Policie se proto obrací na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. „Pokud ho na fotografiích poznáváte nebo znáte jeho totožnost, kontaktujte prosím linku 158,“ žádá policejní mluvčí Jan Rybanský. Muže by mohli lidé poznat podle výrazných tetování. U levého oka měl houslový klíč, snadno rozeznatelný je také obrazec na pravé paži.

Upozornění: Fotogalerie není vhodná pro děti a slabší povahy.

Tagy: