Kuchařová otevřeně o Brzobohatém: Je toxický, manželství byla faleš. Mám s ním soucit

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová v době, kdy jejich vztah fungoval.

Taťána Kuchařová vyrazila do společnosti

I když uplynulo už půl roku od rozpadu manželství modelky Taťány Kuchařové a zpěváka Ondřeje Brzobohatého, česká kráska opět zavzpomínala na jejich společné soužití. Pro Blesk TV magazín uvedla, že bylo plné manipulace, lží a iluzí. Brzobohatého označila za toxickou osobu.

„Až když jsem potom postupně prozírala a zjišťovala jsem, jak lže a manipuluje se mnou, až tehdy mi všechno začalo docházet. Toxické osoby věří svým vlastním lžím a iluzím,“ popsala Kuchařová pro páteční Blesk TV magazín.

Je prý ráda, že s jeho problémy už nemusí dál žít. „Snažila jsem se mu a nám pomoct. Odvádí se tady celou dobu pozornost od pravé podstaty a pravdy. Musí pro něj být strašně vysilující neustále se přetvařovat a dělat, že ta pravda neexistuje,“ neodpustila si Kuchařová.

Stále ho chrání

„Propálit“ by toho do médií prý mohla i víc. „Mám s ním soucit, a proto neříkám všechno. A doufám, že si uvědomuje, že ho stále ještě chráním,“ dodala.

Kuchařová také pro CNN Prima NEWS uvedla, že se do nového vztahu nehrne. Rozvod se prý hojí pomalu. „Tentokrát si vyberu pořádně, řekla. To Brzobohatý stále randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou.

S Kuchařovou bývaly kamarádky. Naznačuje to devět let stará fotografie, kterou pořídil deník Blesk na narozeninách Tančírny Petra Čadka v pražských Holešovicích. Na oslavě tehdy nechyběl ani Ondřej Gregor Brzobohatý, dnes už exmanžel Kuchařové.

Tagy: